10. DECEMBER: VIND MARIA NILA HÅRSERIE

IMG_0043 IMG_0045 IMG_0053MARIA NILA HÅRSERIE

Hvis der er noget, jeg bruger meget tid, penge og krudt på, så er det mit hår. Jeg følger alle råd omkring, hvordan man passer bedst muligt på det, plejer det, holder det sundt, skåner det for unødig slid osv. osv. Det gør jeg, fordi jeg har utrolig fint og sart hår, og hvis jeg ikke gør, så er jeg bange for, at det falder af. Haha.

Maria Nila serien er en af mine faste rutiner, når jeg ordner hår. Både før og efter styling, da den indeholder alle de produkter, der skal bruges. Heat spray inden eventuelt styling med varmeprodukter, tørshampoo hvis det er lidt fedtet, volume spray for at løfte håret fra hovedbunden, cream for at give det struktur og finish spray for at få det til at holde resten af dagen. Det er en perfekt serie, som en af jer nu har muligheden for at vinde.

KONKURRENCEBETINGELSER:
1. Følg bloggen på Bloglovin’ her.
2. Like dette indlæg via Facebook-ikonet nede i hjørnet.
3. Kommenter din yndlingshårfrisure (F.eks. mine naturlige krøller eller en knold)

Julekalenderen er lavet i samarbejde med professionelle og anerkendte brands,
hvorfor det vil blive tjekket, om vinderne har opfyldt konkurrencebetingelserne.

142 Comments
 1. Til hverdag går jeg det meste af tiden med en hestehale – ved lejligheder, hvor jeg har bedre tid, bliver det ofte til et sildeben.
  Dog ville jeg gerne kunne have løst hår noget oftere – men mit hår er simpelthen så slasket – måske disse produkter kan gøre noget ved problemet.

 2. Jeg har en del fald i håret/naturkrøl, som jeg i årevis har forsøgt af “dække”. Nu hvor jeg har fundet ud af at arbejde med dem, er det den fedeste frisure ever – altså krøllet hængehår. Ellers er en høj hestehale min favorit.

 3. Jeg har som regel håret løst, og puffer det lidt op til fest. Nogle gange fletter jeg lidt og sætter fast med hårnåle. Det kunne være fedt med nogle gode produkter, så det bliver nemmere at lave en flot frisure.

 4. De lyder som nogle skønne produkter som jeg helt sikkert godt kunne bruge. Jeg kan bedst lide at have mit hår løst, men nogle gange sætter jeg det lige op i sådan en “hurtig” knold.

 5. Jeg kan vildt godt li 70’er frisuren. Jge synes at de store og mere “naturlige” krøller er mere mig. Dog har jeg ikke tid til at sætte håret hver eneste morgen, så det ender ofte med en hestehale.

 6. Mit kendetegn er vist min knold eller hestehale. Har sjældent håret til at hænge, for jeg har bare ikke tiden til det om morgenen. Det sker selvfølgelig hvis jeg skal til en festlig lejlighed

 7. Lige pt har jeg superlangt hår, og er faktisk gået totalt død i frisurer! Til hverdag har jeg den mest dovne knold, men hvis jeg vil gøre mit hår pænt og fint elsker jeg at krølle det! Skal dog have mit hår klippet meget kortere(tænker til kravebenene) i overmorgen, så nu skal jeg til at finde på nogle nye frisurer! Ville være lækkert med nogle nye lækre produkter til at forsøge at holde det kortere hår lækkert så længe som muligt!

 8. Mit hår er oftest løst med midterskilning.. Det er ret så kedeligt, men jeg bliver aldrig tilfreds, når jeg sætter mit hår op!

 9. Jeg har for en lille måneds tid siden fået klippet omkring 10 cm af mit hår af, fordi jeg længdes efter at have lige langt hår, som ikke var helt slidt op i enderne, så lige nu er mit hår bare glat og lidt for kort til krøller.

  Men min yndlingsfrisurer må nok være helt sundt hår eller så bløde krøller i håret.

 10. Jeg elsker når mit hår er blevet glattet med et glattejern, så bliver det så glat og skinnende, jeg har nemlig naturligt fald i håret, og det er ikke altid lige nemt at sætte, så blivet det bare sat op i en knold. 🙂

 11. Jeg elsker at have mit hår løst (selvfølgelig skal krøllerne sidde ordenligt) eller min go-to lave knold, som er det eneste jeg har på arbejde.

 12. Jeg har altid synes at frisurer er der varierer alt efter sammenhæng og humør. Jeg elsker for eksempel at lave alle slags opsætninger og indviklede frisurer når jeg skal ud eller til en fest. Og jeg kan bruge timevis – virkelig timevis – på at side på youtube og se guides. Men i hverdagen er det så sjælendt at jeg har overskud til at lave mit hår, og bruger derfor mere tid på at føntørre det pænt. Men min yndlings style er dog bløde krøller der falder komplimenterende omkring ens ansigt <3

 13. Det lyder som nogle fantastiske produkter lige noget for mig med mit lange glatte hår.
  Min yndlingsfrisure er helt klart store bløde krøller…gerne røde :grinning:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.