16. DECEMBER: VIND 2 LYNGBY VASER

IMG_4656 IMG_4657 IMG_4662LYNGBY by Hilfiger

Godmorgen piger. Jeg har endnu en skøn præmie til jer; bag dagens låge gemmer sig nemlig en Lyngby vase på 20cm som to heldige personer kan vinde. Jeg har selv denne i 20cm og en i 15cm, og jeg har ønsket mig den i 25cm i julegave, så nu må vi se, om jeg kan få fingre i min tredje vase. Hihi. De er simpelthen så fine, og passer ind overalt i ens bolig. Jeg tænker, at jeg vil sætte dem alle tre sammen på sådan et barbord med en masse blomster i i den nye lejlighed. Det glæder jeg mig til at vise jer billeder af!

KONKURRENCEBETINGELSER:

1. Like dette blogindlæg på Facebook-ikonet nede i hjørnet
2. Følg mig Facebook og Bloglovin’.
3. Kommenter, hvor vasen skal stå hjemme hos dig (f.eks. i vindueskarmen)

Julekalenderen er lavet i samarbejde med professionelle og anerkendte brands,
hvorfor det vil blive tjekket, om vinderne har opfyldt konkurrencebetingelserne.

86 Comments
  1. Åh perfekt at det er den på 20 cm! Har selv fået den på 15 cm for nogle uger siden, så denne på 20 cm skal da klart stå og pynte sammen med, på en reol vi har stående i stuen, sammen med et duftlys eller 2 <3

  2. Jeg vil vælge at sætte den i vindueskarmen, på mit værelse. Er helt vildt med, at den er så enkel og samtidig virkelig fin !

  3. Skal stå på min reol i stuen . fordi i stuen opholder jeg mig mest i vågen tilstand og reolen ser jeg hen på når jeg sidder ved min computer

  4. Den skal helt klart stå på mit sofabord, så alle kan se den, når de kommer på besøg. Og så skal der selvfølgelig røde roser eller hvide liljer i vasen!

  5. De skal stå på min sorte vindueskarm i stuen ved siden af min marmorplade med lys på og min store cowboy-kaktus! (Jep, klassisk indretning)

  6. Jeg har et flot hjemmeside. Fikset glæder cigar bord hvor jeg har lagt et mosaik mønster under glaspladen der vil den være super flot på- hvid står ret godt sammen med grøn og pastel grønne farver

  7. Jeg ville sætte den i vinduet i mit soveværelse. Det er sådan et lidt forsømt rum, og det vil jeg gøre noget ved i det nye år. <3
    Miatilda A

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.