18. DECEMBER: VIND STUHR MILD HÅRPRODUKTER

Untitled-3STUHR MILD HAIR CARE

Godmorgen bloggen. Så er det tid til, at håret igen skal forkæles. Bag denne låge gemmer sig Stuhrs Mild serie, der er uden parabener eller parfumer og fungerer til normalt eller tørt hår. Som jeg også har påpeget før, så har jeg ret fint og skandinavisk hår. Det betyder også, at der ikke skal ret meget til, før det bliver slidt, tørt eller sprækket, hvorfor det er rigtig vigtigt for mig at have en shampoo, der forebygger dette. Det gør denne serie, og så synes jeg, at det er ret betryggende, at der ikke er parabener eller parfumer i. Jeg har som sådan ikke noget imod det, da jeg elsker dufte i produkter, men man har bare hørt så meget om, at det ikke er sundt for kroppen. Well.. I denne konkurrence har to af jer mulighed for at vinde disse tre produkter.

KONKURRENCEBETINGELSER:

1. Følg Frederikke Egel Blog på Facebook.
2. Like dette indlæg på Facebook-ikonet nede i hjørnet.
3. Kommenter din hårtype til dette blogindlæg (f.eks. fint og skandinavisk)

Julekalenderen er lavet i samarbejde med professionelle og anerkendte brands,
hvorfor det vil blive tjekket, om vinderne har opfyldt konkurrencebetingelserne.

80 Comments
  1. Desværre meget fint, glat typisk skandinavisk hår og med irriteret og kløende hårbund, så disse produkter er geniale til mig.

  2. Fint skadinavisk hår! Helt glat og helt naturligt ift farve, da jeg er vildt sensitiv overfor en masse kemi. Derfor ville disse produkter være meget værdsat <3

  3. min hårtype er fint hår …. og var ved at være nervøs for at jeg var ved at blive tyndhåret men min frisør sagde der var masser men fordi det er tyndt kunne det godt ud i periode når det sætte ind med at fælde at det var ved at mistes ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.