22. DECEMBER: VIND 1000KR TIL SARENZA - Frederikke Egel

22. DECEMBER: VIND 1000KR TIL SARENZA

1Untitled1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Godmorgen piger. Jeg har endnu en konkurrence til jer i dag. Sarenza har nemlig været så snedige at klemme sig ind i årets julekalender i sidste øjeblik. Jeg ved ikke med jer, men det gør bestemt ikke mig noget, at jeg kan få lov at forkæle jer endnu mere. 😉 En af jer kan nemlig vinde et gavekort på 1000kr til Sarenza, og gavekortet må bruges på alt! Servicemeddelse: Sarenza har netop fået Michael Kors, som I måske kan fornemme på collagen! Et super lækkert mærke med rigtig gode priser. Jeg har fundet mine favoritter. Jeg er helt vild med den lille clutch i lyserød!

KONKURRENCEBETINGELSER:

1. Følg Sarenza og Frederikke Egel på Facebook
2. Find dit favorititem fra Sarenza og skriv linket i kommentarfeltet

Julekalenderen er lavet i samarbejde med professionelle og anerkendte brands,
hvorfor det vil blive tjekket, om vinderne har opfyldt konkurrencebetingelserne.

168 Comments
  1. Jeg har en RIGTIG Dum ryg og misunder alle de skønne Quinder der kan gå i høje hæle og det kan jeg bare ikke. Derfor har og går jeg meget i støvletter og vil SÅ gerne have et par pumps men igen der er få skomager jeg kan gå i.
    Alligevel har Serenza et mærke der hedder Jana som har en soft Line sko som den her : http://www.sarenza.dk/jana-shoes-tikooru-s157-p0000122581- den vil jeg blive rigtig glad for.
    Da den ikke koster det vilde så er der nemlig råd til et par støvletter el en ny taske. Det vil jeg og min ryg sætte STOR pris på

  2. ville vælge denne lækre cross over bag, da jeg ikke rigtig ejer andet end en day taske og så en alm. læder cross over pung/taske

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.