3. ADVENT: VIND 3 KRØLLEJERN | EGO TWIST

1Untitled-2EGO TWIST KRØLLEJERN

Hej piger. Glædelig 3. advent. Hvor bliver december af? Jeg føler lige, at vi har holdt 1. advent. Faktisk så føler jeg lige, at det har været oktober, og vi har sat vores endelig underskrift på lejlighedskøbet, men næ nej. Året er sgu snart omme! Haha.

Nå, men ikke desto mindre så skal I selvfølgelig også forkæles i dag, og fordi det er advent, så skal I forkæles ekstra meget. Jeg vil ikke afsløre, hvad det er, I kan vinde – det må I se videoen for at finde ud af, men jeg kan love jer for, at det er noget, I gerne vil eje! Og der er endda hele 3 personer, der kan vinde dagens præmie, så der er rigtig gode chancer! Udover at deltage her på bloggen, så kan I også deltage på min Facebookside for at øge jeres vinderchancer. Ingen undskyldning for ikke at prøve. 😉

KONKURRENCEBETINGELSER:

1. Like min side Frederikke Egel Blog på Facebook.
2. Tryk “like” på Facebook-ikonet nede i hjørnet her på indlægget.
3. Skriv “glædelig jul” i kommentarfeltet til dette indlæg.

Julekalenderen er lavet i samarbejde med professionelle og anerkendte brands,
hvorfor det vil blive tjekket, om vinderne har opfyldt konkurrencebetingelserne.

214 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.