JEG HAR KUN NYT TØJ PÅ I DAG - Frederikke Egel
MODE

JEG HAR KUN NYT TØJ PÅ I DAG

imageimageimageAFFILIATE: SAMSØE SAMSØE JAKKE (her) | ANIMALISTIC HUE (her) | VILA BLUSE (her) | VILA BUKSER (her) | GARDENIA STØVLER (her) | MYSISTERS TASKE (her)

Jeg er iført nye items fra top til tå i dag. Virkelig lækre items! Og jeg har nærmest følt, at jeg skulle gå helt forsigtigt for ikke at slide noget eller få beskidte sko. Haha. Lidt tosset, da ens tøj jo bare skal bruges, ikke? Jeg har dog en tendens til altid at gemme mine nye ting, så jeg bruger de gamle og slidte ting først, selvom jeg allerhelst vil have det nye på.. Men jeg tænker altid; “så kan jeg lige skåne det lidt“. Men i dag var dagen. Jeg hoppede i alt det nye, jeg har anskaffet mig på det eneste, og se lige nogle fine ting! Altså skoene og jakken er jeg virkelig forelsket i, og jeg kommer til at rende i begge dele hele vinteren! Jeg har allerede haft jakken på utallelige gange, og den er sindsygt varm! Det var første gang, jeg havde støvlerne på, og de har ikke skuffet! Og så synes jeg bare, at det hele spiller virkelig godt sammen.

Og apropos tøj, så vil jeg anbefale jer lige at tage et kig på min snapchat (frederikkeegel), hvor jeg i dag har delt billeder af det sidste tøj, der er tilbage fra loppemarkedet. Jeg har solgt over halvdelen af alt det, jeg havde med, men der er stadig gode ting tilbage, da jeg har et uhyggeligt indkøbsgen.. Så tag et kig og skriv om der er noget, I kunne være interesseret i.

Læs også

2 Kommentarer

  • Svar
    Charlotte
    30. november -0001 at 12:00 am

    Hej Frederikke!
    Vil du mene der kan være en macbook 13′ og nogle bøger i tasken, eller hvor rummelig er den?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.