ANKOMMET I MILANO - Frederikke Egel
REJSER

ANKOMMET I MILANO

Øh, skal vi lige hurtigt snakket om gulv drømme? Marmor gulve i hele værelset, var hvad der tog imod os her for en halv time siden, da vi trådte ind på værelse nr. 803, og det er nok noget af det flotteste, jeg længe har set. Værelset i sig selv er jo helt almindelige størrelse og indretning, men alene gulvet og de hvide/sorte kontraster pifter det jo helt vildt op. 

Jeg deler værelse med skønne Lida, og vi er begge to helt færdige, så vi vil hoppe på hovedet i seng, så vi er klar til i morgen. Vi skal op og have taget outfitbilleder i morgen, da byen simpelthen er så smuk. Nu har vi kun set den i mørket, så den kan jo kun blive flottere i dagslys. 

Godnat og sov godt! 

8 Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.