MIDDAG MED ZALANDO STYLE ICONS - Frederikke Egel
RANDOM

MIDDAG MED ZALANDO STYLE ICONS

I onsdags afholdte Zalando deres årlige awardshow kaldet Style Icons. Her hyldes Skandinaviens bedste modepersonligheder, og selvom jeg jo selvfølgelig mener, at jeg selv både skulle vinde Årets Rising Style Icon OG Årets Style Icon, så var det altså nogle andre ret seje damer, der var både nomineret og vandt. Årets Rising blev Tine Andrea, som jeg var helt besat af for nogle år siden, og Årets Stilikon blev Trine Kjær fra Trines Wardrobe. Derudover blev Julian Hernandez Årets Style Icon indenfor mænd.

Men selvom festens primære formål var at kåre ovenstående bloggere, så skulle der selvfølgelig også lidt fis og ballade til, og det gik der hurtigt i den, da Maria, Freja og jeg røg på pressevæggen. Som I måske kan fornemme. Haha. Det var en fornøjelse, at det hele ikke skulle være så højtideligt igen. Selvom jeg selvfølgelig også fik taget et noget opstillet billede. Men altså, der er vel plads til begge dele.

Jeg var iført min nye 5Preview sweater-dress og overknee støvler fra Unisa. And it felt good!

Læs også

2 Kommentarer

 • Svar
  Sanne
  30. november -0001 at 12:00 am

  Jeg tænkte præcis det samme ^ ;D Highlighter-goals!!

 • Svar
  Mathilde
  30. november -0001 at 12:00 am

  Hej. Dit hår sidder SÅ fint her – knolden er helt perfekt. Kan du ikke fortælle/vise hvordan du sætter den? Det er en evig kamp for mig, at få den til at se sådan ud.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.