NYE NELLY RABATTER HVER TIME!!! - Frederikke Egel

NYE NELLY RABATTER HVER TIME!!!

AFFILIATE: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Traditionen tro er Nelly jo de vildeste, hvad angår rabatter på lækre ting her på Black Friday. Udover at der er 20% rabat på ALT (pånær meget få eksklusive mærker) hele dagen, så har de igen i år en NY deal HVER time, der giver ENDNU mere rabat på forskellige ting. Lige nu (fra kl. 13-14) har de f.eks. op til 50% rabat på boots her (Yesss!!) Husk at hold øje hele dagen, så du kan købe sko, når de er på udsalg, kjoler når de er på udsalg, tasker når de er på udsalg osv.

Ovenover ser I en collage med mine favoritstøvler fra Nelly, der allesammen er sat ned med store besparelser. Jeg har selv købt nr 1, nr 2 og nr. 4. Haps!

OPDATERING: her mellem 14-15 er der 2 for 1 af lækre striktrøjer!!! Find det her

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.