Hjem REJSER VI HAR BESTILT EN REJSE

VI HAR BESTILT EN REJSE

af Frederikke Egel
Frederikke Egel rejse nice familie getaway

MIN FAMILIE + KÆRESTER

Jamen, har du ikke lige været ude og rejse?” “Jo jo, men det er heller ikke endnu, jeg skal rejse. Og denne gang er det ikke med et firma – denne gang er det med Mark og min familie“. I løbet af en halv time havde min lillesøster lokket hele familien til at bestille rejse til Nice, fordi der var super billige billetter, så nu sidder jeg og kigger på en ordrebekræftelse på en lille rejse. Haha. Min søster sendte en snapchat af, at hun og kæresten havde købt super billige flybilletter. Det blev jeg selvfølgelig fristet af og bestilte billetter til Mark og jeg som hans næste adventsgave. Derefter ringede min mor og ville have billetter til hende og far, og så hoppede min ældste søster og hendes kæreste også med på vognen. Bum. Så var der booket rejse til Nice i februar til hele familien. Ih, hvor bliver det hyggeligt! Jeg har aldrig været i Nice, så jeg glæder mig allerede til turen. Der er dog lige længe til, da det først er i februar, men altså. Fedt, dét bliver det!

I dag må i sandhed siges at have været en spontan og begivenhedsrig dag med hul i øret og billetter til Nice. Skulle I ligge inde med nogle tips til Nice, så tager min familie og jeg da meget gerne imod dem!

I kan læse om mine andre rejser under kategorien REJSER her.

You may also like

Skriv en kommentar