PERSONLIG RABATKODE TIL DESENIO (SPAR 25% I 3 DAGE) - Frederikke Egel
SAMARBEJDER

PERSONLIG RABATKODE TIL DESENIO (SPAR 25% I 3 DAGE)

SPONSORERET INDLÆG

Som jeg viste i dette indlæg, så brugte Mark og jeg et par timer lørdag formiddag på at hænge min nye DIY hylde op i vores stue. Den skulle bl.a. op, så vores væg ikke så så bar ud, men også fordi, jeg har bestilt en god bunke (sindsygt fede!!) plakater hjem fra Desenio som selvfølgelig skulle vises frem. Jeg var så heldig at få plakaterne med 25% rabat og har nu også skaffet jer en kode, der giver det samme!

Læs også: Ny hylde + se vores stue

Udover at jeg udlodder et gavekort på 2000kr til Desenio på min Instagram her, så giver koden egel25 25% rabat på ALLE plakater hos Desenio (dog undtagen Tove Frank og Foto Factory) de næste 48 timer. Jeg tør nemlig ikke love, at vinderen af gavekortet når at få det inden jul, så hvis I skal have fat i plakaterne til rigtig gode priser, eller hvis I skal give en plakat i julegave, så ville jeg gøre brug af rabatkoden nu og så gemme gavekortet til en anden gang, så I er på den sikre side. 25% rabat er altså også virkelig meget, når plakaterne koster helt ned til 24kr!

Desenio har et kæmpe udvalg af plakater i alle prisklasser. Personligt er jeg kæmpe fan af kategorien Guld & Sølv, Fashion (hvor min Kate Moss plakat og Coco er) samt naturmotiver (hvor denne flotte Sea Foam er fra).

Koden er egel25 og giver som sagt 25% rabat på alle plakater hos Desenio her.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.