SÅ ER VI KLAR TIL I AFTEN

Nytårsbord Broste service bordopdækning

AFFILIATE: BROSTE ESRUM NIGHT SERVICE (her) | BROSTE HUNE BESTIK (her) | POSY BLOMSTER (her)

Bordet er dækket, maden er under kontrol, make-up’en er lagt, og humøret er højt. Vi er så småt ved at være klar til, at de resterende gæster ankommer, så aftenen for alvor kan gå i gang, og vi kan byde 2017 velkommen. Jeg glæder mig til en helt fantastisk aften!

Morten og Pernille ankom som bekendt i går, selvfølgelig sammen med Mikela, som jeg legede med hele aftenen, og har hjulpet til med at gøre dagen nem og hyggelig. Dagen har budt på hygge, pjat, leg og madlavning, men nu er vi endelig klar til i aften!

Må I have en skøn aften og en god fest, og så ses vi i det nye år! Jeg glæder mig til et utrolig spændende, lærerigt og begivenhedsrigt år!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.