Hjem BLOGGING & KARRIERE DET VIDSTE I IKKE OM: AMALIE WESSEL

DET VIDSTE I IKKE OM: AMALIE WESSEL

af Frederikke Egel

Så blev det tid til, at det skulle handle om noget andet end mig her på bloggen. Whaaaat? I know, det er en hård dag for os alle, men jeg tror, at I kan tilgive mig, når I finder ud af, hvem det skal handle om i stedet for. Det er nemlig en person, som jeg ser rigtig meget op til, og som jeg er super glad for at kunne kalde min veninde: Amalie Wessel fra bloggen www.amaliewessel.dk. You probably know her.

Navn: Amalie Wessel
Alder: 20 år
Beskæftigelse: blogger på www.amaliewessel.dk
Bopæl: Frederiksberg
Kendetegn: Nike sneakers og Baum und Pferdgarten jakke (fra nu af)

Amalie og jeg mødte hinanden for ca. 2 år siden og er siden da blevet ret tætte. Det klikkede ligesom lidt med det samme, hvilket jeg i dag er utrolig glad for. Amalie er en rigtig god veninde, som jeg altid kan komme til for råd, feedback og reflekterende tanker, og så har vi det altid mega sjovt, når vi er sammen. Udover at være en god veninde, så er Amalie også en fantastisk kreativ, klog og dygtig pige, som jeg bliver super inspireret af. Både når det kommer til bloggen og mig selv som person. Derfor glæder jeg mig til, at I skal lære hende lidt bedre at kende i dette indlæg:

Frederikke Egel Amalie Wessel veninder

Find hendes fine ASOS øreringe her

HVILKE(T) SPØRGSMÅL HADER DU AT BESVARE?
Der er ikke noget, jeg ligefrem hader, men jeg bryder mig virkelig ikke om at blive spurgt ind til min indkomst fra bloggen, fordi jeg oplever, at folk er meget fordømmende. For mig er indkomst ikke noget, man deler.

HVAD ER DEN SIDSTE TING, SOM DU HAR FIKSET?
Det må være det nye internet i den lejlighed, jeg bor i. Jeg er så heldig, at mine udlejere er gået med til at have en stærkere forbindelse, så jeg kan være på med alle mine enheder på samme tid. Man er vel blogger, haha!

HVILKEN SANG VILLE DU BETALE PENGE FOR ALDRIG AT SKULLE HØRE IGEN?
Enhver Disney-sang, der bliver spillet på barer og/eller til privatfester, når aftenen når sing-along-stadiet, og det er vildt fedt at skråle med på ‘Sig Til De Andre, At Jeg Er På Vej’. Stop jer selv.

HVAD VAR DIN FAVORITLEG SOM BARN?
Alle lege, hvor jeg kunne få lov til at bestemme. For eksempel har jeg altid været moren i far, mor og børn, og i kortspil med min mormor lavede jeg selv reglerne, så jeg vandt. Jeg lyder egentlig som et lidt forfærdeligt barn, haha.

HVILKEN DRESSING SKAL DER PÅ DIN SALAT?
Det kommer lidt an på salaten, men min yndlingsdressing har de på en restaurant i Berlin, og den hedder Französisch dressing, som oversat til dansk er fransk dressing, men jeg ved ikke, om det er det samme som fransk dressing.

Frederikke Egel Amalie Wessel veninder

Find Baum und Pfersgarten jakken her

HVORNÅR HAR DU SIDST FORTALT EN LØGN, OG HVAD VAR LØGNEN?
Det her kommer til at lyde helt vildt ucharmerende, men jeg var i byen i går aftes, og der har jeg helt sikkert stukket nogen en hvid løgn en gang eller to på aftenen. Sådan noget a la ?Ja, vi ses dér klokken halv to? velvidende, at man har tænkt sig at blive på klubben længere end det. Jeg tror, det er FOMO effekten, der spiller ind.

HVILKEN JOE & THE JUICE JUICE ER DU? OG HVAD SIGER DEN OM DIG? (INDSÆT KINKY SMILEY)
Jeg bestiller ALTID en Stress Me Down, og det passer nok egentlig meget godt på mig. Jeg kan godt gå lidt i selvsving, hvis jeg er i en god periode med mange bolde i luften, og så glemmer jeg at mærke efter, om jeg kan klare det, så jeg tror, det er sundt for mig en gang imellem at sige stop og ?stresse ned?.

HVAD SER LÆKKERT UD, MEN SMAGER FORFÆRDELIGT I FØLGE DIG?
Alt, der er pyntet med kokos. Jeg kan ikke fordrage kokos, men det ser jo smukt ud på de dér sunde bowls på Instagram.

HVIS DU BLEV UDFORDRET TIL EN DUEL, HVILKET VÅBEN VILLE DU SÅ BRUGE?
Altså, jeg har faktisk en drøm om at lære at affyre et skydevåben, så det ville jeg nok vælge. Men det kommer selvfølgelig an på, hvilken slags duel. Den må ikke være med døden som udgang. Så vil jeg ikke være med, haha!

HVAD ER DEN UNDERLIGSTE DRØM, DU HAR HAFT?
Jeg drømmer rigtig meget om ting, der sker på mine sociale medier, og nogen gange er jeg nødt til at tjekke, om det rent faktisk er sket. Det kunne være sådan noget som beskeder fra en gammel flamme, eller mærkelige kommentarer på min Instagram fra en eller anden vildt lækker dude, der ellers aldrig ville skrive så meget som en emoji til mig. Det må være en arbejdsskade, haha.

Frederikke Egel Amalie Wessel veninder

Find den lyserøde hoodie her

VILLE DU FORTÆLLE MIG, HVIS JEG HAVDE NOGET I TÆNDERNE ELLER ANSIGTET?
Det piner mig at sige, men det kommer faktisk an på, hvor godt jeg kender dig. Den med tænderne er ikke så slem, og har man en øjenvip på kinden, er det også nemt for mig at sige, men en busser i næsen, det kan jeg ikke få mig selv til at omtale.

HVIS DU SKULLE BESKRIVE DIG SELV MED EN SANG, HVILKEN VILLE DET SÅ VÆRE?
Dumme Penge af Kesi. Ikke fordi jeg er smart i en fart, solbriller, selvom solen ikke skinner osv., men fordi jeg i den grad bruger dumme penge, så jeg har i virkeligheden nok flere problemer end penge. Hvem der bare var Kesi.

HVAD STÅR ØVERST OG NEDERST PÅ DIN BUCKET LIST?
Øverst lige nu står en forlænget weekend i Aarhus, og nederst står nogle forskellige tatoveringer, som kun står nederst på grund af mangel på penge til den slags.

HVILKEN HISTORIE FORTÆLLER DINE FORÆLDRE ALTID OM DIG SOM BARN?
Min mor fortæller gerne historier fra de år, hvor vi boede i Belgien, og jeg snakkede fransk. Derhjemme i vores hus blandede jeg det med dansk, og der er en historie om mig, der bliver så forskrækket i haven, at det giver et sæt i mig, og at jeg bagefter er så betaget af den bevægelse, jeg gjorde, at jeg siger ?Amaj fait lige comme ca?, altså ?Amaj gjorde lige sådan her?, og Amaj er min egen version af Amalie. Når jeg skriver den ned nu, lyder det åndssvagt, men det er en historie, vi altid vender tilbage til.

Læs mine svar på spørgsmålene hos Amalie her.

Frederikke Egel Amalie Wessel veninder

I KAN FØLGE AMALIE PÅ HENDES BLOG, INSTAGRAM, FACEBOOK OG YOUTUBE.

Indlægget indeholder affiliatelinks

You may also like

Skriv en kommentar