Hjem BLOGGING & KARRIERE MINE MEST SETE YOUTUBEVIDEOER I 2016

MINE MEST SETE YOUTUBEVIDEOER I 2016

af Frederikke Egel

2016 skulle være året, hvor jeg for alvor fik gang i min Youtubekanal. Jeg har lagt 29 videoer op i 2016, hvilket i snit er ca. en video hver anden uge, og jeg har fået 3000 nye abonnenter. Jeg kan personligt virkelig godt lide både at filme og redigere videoer, så 29 føles som ingenting. Planen er selvfølgelig, at der skal komme mindst lige så mange videoer i 2017. Men inden da så lad os lige kigge tilbage, hvordan det er gået med de videoer, jeg fik lavet i ’16. Vi starter selvfølgelig i den positive ende, nemlig med de mest sete videoer:

10. SHOPPING HAUL: MUNTHE, ASOS, VILA
3302 views:
Min mindst sete video af mine mest populære videoer er et haul, hvor jeg viser mine seneste køb frem, da jeg er en kæmpe shopaholic. Who would have guessed? Se alle mine fine nye ting her:

9. VLOG: EN NY LÆBESTIFT HVER DAG I SMASHBOX
3595 views: Jeg er selv utrolig stolt over denne video, der tog mig omkring 14 timer at redigere. Det var SÅ sindsygt, men jeg ville bare så gerne have, at den blev flot, når jeg nu havde brugt så lang tid på at filme den. I følger mig i en HEL uge, hvor jeg har en ny læbestift på HVER dag. Det var crazy og krævede utrolig meget tid og fokus, da jeg skulle huske at filme hver dag. Tjek den ud og se alle de smukke læbestifter fra Smashbox her:

8. MINE FØDSELSDAGSGAVER: KÆRESTE-TUR, KONCERT, SMYKKER
3754 views: Denne gang var I nysgerrige på at se, hvad jeg havde fået i fødselsdagsgave i sommer. Se hvad jeg fik af Mark og min familie her:

7. LOOKBOOK 2016 FT. KLARA HOLM
4045 views: Min første collab nogensinde blev med min gode veninde Klara Holm, hvis Youtube jeg selv ser rigtig meget. Vi har også lavet en video til hendes kanal, som I kan se her. Vi lavede disse super cool lookbooks, som vi filmede i mit parkeringshus og længere ude på Vestamager. Jeg er selv utrolig stolt over denne video, som vi bruge 2 dage på at filme. Se eller gense den her:

6. TRY ON HAUL: PUBLIC DESIRE, VERO MODA, MUNTHE
4383 views: Tilbage til tøj og lækre items. I var nemlig vilde med denne try on, hvor jeg viser mine seneste køb frem. Nogle virkelig fede køb som jeg stadig er rigtig glad for i dag. Tjek dem ud her:

5. VLOG: KÆRESTETUR TIL FYN
4852 views: Endnu en vlog hitter toplisten – I like! Jeg elsker at filme vlogs (og at se andres vlogs), så det er da kun fedt, at I er lige så glade for dem! Denne gang tog jeg til Fyn, eller rettere Faabor
g, hvor jeg er vokset op. Og jeg tog Mark med mig for at vise ham og jer alle de steder, jeg har arbejdet i Faaborg. Det er både i et ishus, på en café og i en tøjbutik. Se hvilke i videoen:

4. PAK MED MIG | PRAG
5216 views:
Så blev det tid til at rejse, så jeg pakker min taske til Prag sammen med jer. Jeg kan nu fortælle, at jeg pakkede aaaalt for meget tøj, men det et typisk. Haha. Til gengæld så pakker jeg nogle virkelig gode beautyprodukter, så dem kan I passende tjekke ud samtidig med:

3. SE ALLE MINE JULEGAVER 2016
5993 views: Dette er en af mine nyeste videoer, og den er alligevel det den 3. mest populære. Det er ret godt gået! Men jeg fik også nogle crazy lækre julegaver, så jeg forstår godt, hvis I var nysgerrige på at se dem. Jeg fik bl.a. noget fra Louis Vuitton af Mark (som I kan møde i den allermest populære video):

2. JEG TESTER OG ANMELDER: PASHION CONTOUR KIT TIL 79,-
6094 views:
Denne video var super populær, fordi jeg viser, hvordan jeg lægger min contour med et kit, der kun koster 79kr. Det er jo crazy billigt! Hør min mening om det billige kit og se mig bruge det her:

1. VLOG: MØD MIN KÆRESTER, SE MIN LEJLIGHED, EVENTS OSV.
10.068 views: Den meste sete video er denne fra i sommer, hvor jeg tager jer med rundt en dag, hvor jeg skal til events. I ser mig finde outfit, lægge make-up, hygge til event og tage hjem igen. Hjemme hos mig selv kan I se lidt af min lejlighed, vores flotte udsigt, og så møder I Mark, min kæreste (han er i denne vlog langhåret. Hæhæ). Det er en super hyggelig video:

You may also like

Skriv en kommentar