Hjem BLOGGING & KARRIERE TITLER PÅ INSTAGRAM SOM ALLE HAR BRUGT #2

TITLER PÅ INSTAGRAM SOM ALLE HAR BRUGT #2

af Frederikke Egel

INSTAGRAM: @FREDERIKKEEGEL

Eftersom mit indlæg med titler på Instagram som alle har brugt. var så populært (et af mine mest læste indlæg, ever) tænkte jeg at lave en opfølger. Jeg har nemlig en laaaang liste med titler som er overalt på Instagram. No excuses, I kender dem sikkert, for jeg ved, at I har brugt dem. Right?

Læs også: Titler på Instagram som alle har brugt #1

De står i kronologisk rækkefølge efter mest brugt (og mest irriterende):

1. Baby, it’s cold outside. (Ja, sgu da. Det er vinter. We know. Vi fryser fucking allesammen. Hvad skal din ‘baby’ gøre ved det?)
2. Mood (denne kan passende slå sammen med en TB, så du kan dele flere lækre bikini/strand/drink/selfie/ferie-billeder af dig selv)
3. Coffe/cocktail/girltime o’clock eller endnu værre it’s 5 o’clock somewhere (indsæt ur-emoji for at understrege, at du er en rebel for at drikke vin om formiddagen. Shit)
4. A drink a day keeps the doctor away (Igen. Din lille rebel. Drik du bare løs)
5. Friyay. (Serviceinfo. Hvis I nu ikke lige vidste, at det var fredag. Og så kunne jeg lige dele et godt selfie uden at virke for selvglad)
6. Already miss this place. (Vi savner allesammen Fiji, solskin, 5-stjernet hotel, solnedgang, sommer, ferie, frihed, drinks. You are not the only one. But who cares?)
7. TB. (Når man ikke lige har et godt billede af sig selv at dele andet end det lækre bikinibillede fra i sommer, hvor man var brun. Og tynd. Og lækker)
8. These boots are made for walking. (No shit, Sherlock. Tillykke med dine nye sko)
9. From above (fordi du ikke lige havde nogen til at skyde outfit of the day af dig, men du så gerne vil vise dit outfit)
10. INDSÆT RADNOM SMILEY (indsæt hvilken som helst smiley der passer til dit billede, fordi du simpelthen ikke kan vælge, hvilken af ovenstående overskrift du skal genbruge)

Har jeg glemt nogle?

You may also like

1 kommentar

satinawandel 30. november -0001 - 0:00

Nr. 1 er så fucking irriterende, hahahaha!

“Fitfy shades of grey” (Nej, virkelig? Er dit outfit gråt i gråt? Det kunne jeg ikke se!) :p

Svar

Skriv en kommentar