MINE 9 FAVORIT NEW BALANCE SNEAKERS - Frederikke Egel
Uncategorized

MINE 9 FAVORIT NEW BALANCE SNEAKERS

Frederikke Egel New Balance sneakers

Jeg joggede mine nye New Balance sneakers tynde i Polen, da det var de eneste par sko, jeg havde medbragt. Og det passede mig fint, for de er pisse fede og mega gode at gå i. Og passede til alle mine outfits. Al den eksponering affødte selvfølgelig en masse spørgsmål om, hvilken model skoene er, og hvor de er købt. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et indlæg dedikeret til New Balance sneakers, da de er mega populære og moderne i øjeblikket. Og sindsygt behagelige sko. Mine er modellen CW1600WC og er købt hos Junkyard. Desværre kan jeg ikke finde dem derinde mere.

Dog har jeg fundet 9 af mine favoritstyles indenfor New Balance genren generelt. Nr. 1, 2, 3, 5 og 8 ligner ret meget mine i modellen. Og de er også mine favoritter ud af de 9 herunder. Jeg ejer selv nr. 8, som I kan se her, og jeg elsker farven, så jeg kan varmt anbefale jer at springe ud i et par farverige sko, hvis I tør. Det giver et friskt pust til ens outfit.

AFFILIATE: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Læs også

8 Kommentarer

 • Svar
  satinawandel
  30. november -0001 at 12:00 am

  Jeg er ret vild med nr. 7!
  Jeg prøvede dog engang nogle forskellige New Balance sneakers og de vil bare slet ikke sidde ordentligt på mine fødder… Så ærgerligt!

 • Svar
  MonicaHoang
  30. november -0001 at 12:00 am

  Elsker dit outfit!❤

 • Svar
  Frederikkeegel
  30. november -0001 at 12:00 am

  Taaak <3

 • Svar
  Frederikkeegel
  30. november -0001 at 12:00 am

  Ej øv! Men jeg vil altså sige, at der er sket noget med deres nye modeller i forhold til de gamle!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.