MINE 9 FAVORIT NEW BALANCE SNEAKERS

Frederikke Egel New Balance sneakers

Jeg joggede mine nye New Balance sneakers tynde i Polen, da det var de eneste par sko, jeg havde medbragt. Og det passede mig fint, for de er pisse fede og mega gode at gå i. Og passede til alle mine outfits. Al den eksponering affødte selvfølgelig en masse spørgsmål om, hvilken model skoene er, og hvor de er købt. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et indlæg dedikeret til New Balance sneakers, da de er mega populære og moderne i øjeblikket. Og sindsygt behagelige sko. Mine er modellen CW1600WC og er købt hos Junkyard. Desværre kan jeg ikke finde dem derinde mere.

Dog har jeg fundet 9 af mine favoritstyles indenfor New Balance genren generelt. Nr. 1, 2, 3, 5 og 8 ligner ret meget mine i modellen. Og de er også mine favoritter ud af de 9 herunder. Jeg ejer selv nr. 8, som I kan se her, og jeg elsker farven, så jeg kan varmt anbefale jer at springe ud i et par farverige sko, hvis I tør. Det giver et friskt pust til ens outfit.

AFFILIATE: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.