MORGENMAD PÅ RESTAURANT MOMU, MILANO - Frederikke Egel
BLOGGING & KARRIERE

MORGENMAD PÅ RESTAURANT MOMU, MILANO

Frederikke Egel momu polen
Frederikke Egel momu polen

Amalie, jeg og @FrejaWewer

Frederikke Egel momu polen
Frederikke Egel momu polen
Frederikke Egel momu polen

@elinskoglund & @moamattsson & Jonas fra Nouw

PHOTO: ANNIE HYREFELDT

Jeg må i den grad tage hatten af for de steder, som Nouw havde booket til os i Polen. Både restauranter og hotel. Vores frokost den første dag var super god med både sunde og mindre sunde retter, og morgenmaden herover på Momu var også fantastisk. Begge steder lå en lille kilometer fra vores hotel, så eftersom vejret artede sig, og solen stod
højt, gik vi bare dertil. Så hyggeligt! Vi havde en lille smule tømmermænd fra aftenen forinden, hvor vi havde været på restaurant Belvedere og fik 10-retters og godt med vin til. Så vi var lidt trætte, tunge i hovederne og vældig sulten. hvorfor maden faldt i rigtig god jord. 

Her til morgen har jeg fået en æble til morgenmad, som jeg spiste på farten, fordi Mark (og jeg) skulle være på Frederiksberg hospital kl. 8.30 til MR-scanning af hans knæ. Og jeg er jo hjemmehjælper/chauffør/partner, så jeg tager selvfølgelig med. Svaret på scanningen får vi først om en lille uges tid, men nu er vi da så langt i processen, at der snart er afklaring på det hele, og vi kan få en dato for operation. Det ser vi begge rigtig meget frem til! 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.