Hjem REJSER LIDT STEMNINGSBILLEDER OG ET HEJ FRA NICE

LIDT STEMNINGSBILLEDER OG ET HEJ FRA NICE

af Frederikke Egel

v>

Godmorgen fra skønne Nice. Som I måske kan fornemme på min forsvundne tilstand her på bloggen, så nyder vi vores lille getaway i fulde drag. Vi har 17-20 grader hernede, så vi er udendørs hele tiden, og jeg er altså ikke én af dem, der har udelandsdata, så jeg kommer først på nettet, når jeg nasser på caféernes eller er tilbage på hotellet. Haha. Jeg har dog formået at opdatere min Instagram lidt mere, hvorfor I passende kan hoppe derind og følge med @frederikkeegel.

Ovenover ser I lidt stemningsbilleder fra vores første dag hernede. Vi har brugt dagen på at slentre i gaderne, shoppe lidt, sidde på caféer og hygge os. Her er virkelig skønt, og jeg kan allerede sige, at det ikke er sidste gang, at jeg besøger denne skønne by. Alt ligger i gåafstand, så vi kender efterhånden gaderne omkring vores hotel ret godt nu, hvilket er en rar følelse, fordi man på den måde lærer byen endnu bedre at kende. Jeg føler mig i hvert fald mere hjemme, når min dårlige stedsans bliver stabiliseret, og jeg kan fornemme, hvor langt væk vi er, hvor vi skal hen, og hvor højre og venstre er i forhold til vores hotel uden at skulle kigge på et kort hele tiden. Haha. Er det bare mig, der har det sådan?

Jeg har medbragt mig en lille forkølelse fra Danmark, så jeg går med halstørklæde hernede for at svede lidt af bakterierne ud, selvom det er aaalt for varmt. Men jeg gider altså ikke ende med den helt store omgang, så jeg må lide lidt. I dag står den på lidt mere kulturelt, men sikkert også shopping hvis jeg kender os ret. Jeg håber, at I får en dejlig søndag hjemme i DK.

You may also like

1 kommentar

Cecilie Overgaard 30. november -0001 - 0:00

Ej, hvor bliver jeg glad af at se disse billeder. I li sabbatår backpackede jeg i Sydfrankrig og mit hjerte blev fuldstændig solgt til Nice, hvor jeg endte med samlet set af forskellige omgange at være i tre uger. Siden har jeg nok besøgt byen 5-6 gange. Det er SÅ fantastisk en by!

Svar

Skriv en kommentar