Hjem REJSER VIDEO: JEG KØBER EN CHANEL TASKE I NICE

VIDEO: JEG KØBER EN CHANEL TASKE I NICE

af Frederikke Egel


Ej, sikke en tarvelig overskrift, hva’? Nu er I nødt til at klikke jer ind på indlægget og se videoen for at se, hvilken taske jeg har købt. Muhahaha. Den er skindende, kan jeg fortælle jer. Og meeeeget flot. Jeg håber, at I kan lide 2. del af min vlog fra weekenden i Nice. I kan se første del her, hvor min lillesøster bl.a. køber en ny YSL taske. Vi lyder umiddelbart som nogle dyre damer, men vi er også nogle damer, der arbejder hårdt for det, så det er velfortjent. Hvis jeg selv skal sige det. Og det skal jeg vel.

You may also like

2 kommentarer

Caroline 30. november -0001 - 0:00

Ihh, hvor er den altså bare mega lækker og smuk! Er vild med lak-effekten. Tillykke med den! <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Taaak! Lakken gør noget helt særligt for den, synes jeg <3 Så glad!

Svar

Skriv en kommentar