Hjem BLOGGING & KARRIERE SÅDAN SER EN ALMINDELIGE UGE UD I MIT LIV

SÅDAN SER EN ALMINDELIGE UGE UD I MIT LIV

af Frederikke Egel

I sidste uge kørte jeg en challenge, jeg kaldte for ‘Sådan ser en almindelig uge ud i mit liv‘. Udfordringen gik ud på, at jeg hver aften skulle lave et indlæg, hvor jeg skrev ned, hvad jeg havde lavet på dagen, så jeg kunne give jer et bedre indblik i, hvordan mine dage ser ud. Det gik ret godt, og jeg fik opdateret de fleste aftener og ellers er indlægget kommet dagen efter.

Overskriften hed godt nok: “en almindelig uge i mit liv”, men det har det faktisk vist sig slet ikke at være. Altså almindelig. Nu når jeg kigger tilbage. Det skyldes flere ting, men særligt er min hverdag blevet vendt lidt op og ned, fordi Mark er kommet til skade med sit knæ. Mark er enormt afhængig af, at jeg kan hjælpe ham med at køre til undersøgelser, operationer og fysioterapeut på Bispebjerg Hospital samt hjælpe ham med hans træning, da det allervigtigste lige nu er at få bukket og bøjet Marks knæ så meget som muligt, da han skal have fuld mobilitet, før de vil operere hans korsbånd. Og det skal jeg hjælpe med, da hans knæ endnu er så hævet, ømt og fyldt med væske, at han ikke selv kan bøje det. Så jeg er til rådighed 24/7. Heldigvis tillader mit job at jeg er ret fleksibel, så det er jo intet problem. Det skubber bare lidt til mine egne vaner og rutiner.

Det har også betydet, at jeg ikke har været til ret mange møder, events eller brugt timer på kontoret, som jeg plejer hver dag. Jeg føler derfor, at jeg må tage revanche og lave sådan en challenge her igen på et andet tidspunkt, når mine rutiner er tibage til de normale med noget mere arbejde, end denne uge har budt på. Haha. Jeg håber dog, at I alligevel har fået et lille indblik i min hverdag, selvom den mere eller mindre har handlet om Mark. #thatsmylife hihihi

I kan læse eller genlæse alle indlæggene her: MANDAG | TIRSDAG | ONSDAG | TORSDAG | FREDAG I LØRDAG | SØNDAG

You may also like

Skriv en kommentar