Hjem BLOGGING & KARRIERE EFTER 6 ÅRS TRO TJENESTE BLEV DET TID TIL NY COMPUTER

EFTER 6 ÅRS TRO TJENESTE BLEV DET TID TIL NY COMPUTER

af Frederikke Egel

MACBOOK PRO 13″ (her)

Jeg har i over et år snakket om, at jeg skulle have mig en ny computer. Min 6 år gamle Mac, der har været med mig på gymnasiet, på universitetet og i Australien i 3 måneder, er ved at have tjent sin værnepligt og har vidst kun energi tilbage til at pleje mit personlige liv og ikke mit arbejdsliv. Så nu var tiden inde.

Jeg har ikke med sikkerhed vidst, hvilken computer der ville leve op til samme høje levestandard som den nuværende, hvorfor jeg har været lidt i vildrede om erstatningen. Særligt efter jeg indså, at jeg skulle gå fuldtid med bloggen, ændredes mine behov; skulle det nu være en stor computer, jeg kunne have stående inde på kontoret? Skulle det være en lille computer, jeg kunne have mig med på farten? Skulle det være en direkte erstatning af min nuværende Macbook Pro? I don’t know. So many needs, so many choises.

TIlbage i efteråret testede jeg Lenovos Yoga computer, som jeg virkelig blev positivt overrasket over; den var lille og let, vejede ingenting, havde touch skærm, kunne bruges som en tablet, og så var den super nem at lære at kende Jeg var faktisk ret varm på den. Men kender I ikke det, at når man så endelig står og skal bruge penge på noget, så ‘tør’ man ikke springe ud i noget nyt? Hvad nu hvis det ikke er godt nok? Så jeg endte sgu med at bestille den nye Macbook Pro 13″ hjem, som er en tro kopi af min nuværende omend opgraderet i en sådan grad, at jeg næsten ikke kan genkende min kæreste Pro-ven længere. Men jeg har en ret god følelse alligevel. For den nye er fandme pæn. Og stilet. Og nem at finde ud af. Og vejer ingenting. Og så har den touch bar, hvilket er ret smart, selvom jeg var skeptisk til at starte med. Dette bliver derfor nok mit sidste indlæg på denne computer, da jeg fra nu af vil bruge min nye til alt arbejdsrelateret. Og det bliver rart. For denne er sgu lidt slidt. Og ualmindelig langsom. Og det går altså ikke, når man som blogger altid skal være med på de nyeste trends. Hurtigt.

You may also like

4 kommentarer

Thipan 30. november -0001 - 0:00

MACJUNGLEBOOK PRO!

Svar
Camilla Egeberg 25. januar 2018 - 12:10

Hej Frederikke,

Jeg står selv og skal købe ny computer nu her, og jeg har virkelig overvejet den nye macbook pro. MEN… Jeg bruger SD-porten + USB indgangene utroligt meget på min nuværende MacBook, så jeg ville høre hvad du gør i forhold til upload af billeder og video på din nye computer. De har jo trods alt fjernet stort set alle indgange på den nye pro og erstattet dem med usb-c indgange :/ Lidt et bad move synes jeg. Men jeg vil alligevel lige høre dine tanker og fif :-*

Mange knus <3

Svar
Frederikke Egel 8. februar 2018 - 11:50

Hej Camilla,
Jeg har købt sådan et lille stik, som man sætter i fra noget der hedder Satechi. Så får du de samme porte 🙂

Svar
Camilla Egeberg 13. februar 2018 - 19:34

Hej Frederikke,

Tusind tak for svar, har lige googlet det lille stik du nævnte og HOLD OP det er smart! Tak for det fif, mega lækkert!

<3

Svar

Skriv en kommentar