SVEDIGE MÆND, CHANEL OG HOTDOGS - Frederikke Egel
Uncategorized

SVEDIGE MÆND, CHANEL OG HOTDOGS

Det er lørdag og i en sportsfamilie er det ofte lig sport. Og vi er en sportsfamilie, hvis I ikke havde bemærket det. Så jeg sidder i skrivende stund i Ølstykkehallen, hvor Marks hold varmer op til kamp. Mark kan af gode grunde ikke være med, så han sidder på bænken og giver support i stedet for. Og jeg sidder på tilskuerrækkerne, hvor jeg efterhånden burde have mit navn indgraveret. Selvom jeg ikke selv dyrker sport, udover træning i fitness, så elsker jeg at være til sportsarrangementer, og det har jeg altid gjort. Jeg har altid brugt meget tid i hallen eller på stadion, fordi jeg selv både har spillet håndbold og fodbold, og jeg savner selv rigtig meget at være en del af et hold. Men jeg har desværre været ramt af samme skade, som Mark er lige nu, og jeg er aldrig rigtig kommet ordentligt tilbage. Så jeg lever min sport ud igennem Mark. For jeg havde selvfølgelig været på det her niveau, hvis jeg havde fortsat. Det er klart! #lol 

Læs også: ​Noget om min nye Chanel taske og prisen på den  

Mange vil nok ikke mene, at det hænger synderligt meget sammen, og det gør det sgu nok heller ikke, men jeg har altså taget min Chanel taske på. I hallen. Sammen med joggingtøj. Min første anledning til at tage den på, så det blev jeg simpelthen nødt til. Og Marks håndboldkammerater har da også allerede rost den. Og mig. They know how to make a girl feel speciel. (Nogen vil nok påstå, at det også er en af grundende til, at jeg kommer så meget i hallen; svedige mænd i sporstøj der fremhæver musklerne. Der tilmed roser én. Til det har jeg ingen kommentarer).

Nu vil jeg blot nyde min taske. Og udsigten. Og en hotdog. Og så må I have en skøn lørdag.

Læs også

4 Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.