Hjem MODE PÅSKESHOPPING: MINE SENESTE NELLY KØB

PÅSKESHOPPING: MINE SENESTE NELLY KØB

af Frederikke Egel

SPONSORERET INDLÆG – INDEHOLDER REKLAMELINKS

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Foruden de mange fine ting, der er på Nellys udsalg, så har de også opdateret deres almindelige sortiment med nye, fine forårs/påskeitems, og jeg hoppede lige i fælden… Måske har I bemærket, at jeg er blevet lidt mere modig med farverne, og så er det vidst ikke gået nogens næse forbi, at jeg er vild med matchende sæt, så ovenstående items blev jeg simpelthen nødt til at klikke hjem, og jeg glæder mig til at modtage dem!

Nelly har en masse lækre brands, men de har også deres egne underbrands, hvor der virkelig er mange fine items at vælge imellem. Og til gode priser. And who does not like that? I kan tjekke deres fine ting ud her.

You may also like

1 kommentar

Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Hej Lærke. Det lyder mærkeligt. Det virker fint her hos mig?

Svar

Skriv en kommentar