Hjem BLOGGING & KARRIERE SÅDAN STARTEDE JEG MED AT BLOGGE

SÅDAN STARTEDE JEG MED AT BLOGGE

af Frederikke Egel

Jeg ved faktisk ikke, om jeg nogensinde har delt historien om bloggens opståen med jer sådan rigtigt. Altså jeg har nok henvist til det et par gange i mine indlæg, og I kan selvfølgelig selv klikke jer tilbage i bloggens arkiv, hvis I åbner sidebaren oppe på de tre linjer i venstre hjørne, men jeg tænkte nu alligevel, at det kunne være meget sjovt at tage en trip down memorylane. Det er trods alt 4 år siden, at jeg oprettede domænet her. 4 år!! Gisp. I kan læse mit allerførste indlæg her.

Læs også: Derfor starter jeg en blog

I sommeren 2012 blev jeg student på Faaborg Gymnasium. Det efterfølgende år havde jeg besluttet, at jeg ville have et sabbatår, da jeg kunne mærke, at jeg trængte til en pause fra studierne. Planen var derfor, at jeg skulle arbejde så meget som muligt på Café Nr. 2 i Faaborg, så jeg kunne spare en hulens masse penge op til den rejse, jeg var begyndt at planlægge; en 3-måneders rejse til Australien med min veninde, Cecilie, fra november til februar.

Da november nærmede sig, blev jeg enig med mig selv om, at den bedste måde at dokumentere turen på var ved at oprette en blog, hvor jeg kunne dele alle de billeder med min familie og venner, som jeg ville. Uden at overfylde min Facebookside med random billeder og opdateringer fra en tur, som halvdelen af mine bekendtskaber derinde alligevel er ligeglade med. Jovist, der blev selvfølgelig delt billeder og opdateringer derinde, men de helt billedetunge dagbogsindlæg blev holdt til bloggen.

Dagen inden afrejse holdte min familie afskedsmiddag for mig, hvor vi hyggede, og jeg fik sagt farvel til allesammen. Det var første gang, at jeg skulle være væk i så lang tid, hvorfor det var en helt uvant og en anderledes følelse. Det var ret hårdt, men samtidig glædede jeg mig også helt vildt. På selve rejsedagen var min rejsepartner Cecilie og jeg også så beriget med kærlighed, at vores tætte venner og familie var taget med i lufthavnen for at sige farvel. Det var utrolig dejligt, og nu kunne vi slet ikke vente med at komme af sted.

Se også: Min første Youtube video: Jeg farver hår

Jeg skrev mit første blogindlæg fra Australien, da vi var landet, havde fået styr på vores jetlag og havde udforsket Australiens smukke omgivelser i et par. Det blev til denne billededagbog, hvor vi de første par nætter sov hos Cilles veninde og hendes familie, inden vi flyttede over til Cilles tidligere værtsfamilie, hvor vi skulle bo i alle 3 måneder. Vi var så heldige, at vi havde ‘base’ hos dem med vores eget værelse, og så kunne vi rejse lidt rundt i landet, som vi ville, samtidig med at vi fik familieliv og en masse kærlighed, når vi var ‘hjemme’. Det var så fantastisk, og jeg håber sådan, at jeg en dag kan vende tilbage!

Månederne gik, og jeg fik flittigt opdateret bloggen, når jeg havde ti
d og internet. Billeder havde jeg nok af, og jeg kunne næsten ikke vælge, hvilke billeder der skulle uploades, så den fik hele armen i mine billededagbøger. Dette blev det sidste indlæg fra Australien, hvor vi var gået i gang med at pakke.

I kan læse mere om min tur til Australien i nedenstående indlæg:

Billededagbog 1: Ankomst til Australien

Billededagbog 2: Sydney Harbour, Bondi Beach og Coogee Beach

Billededagbog 3: Carlsberg, dyr og bilskydning

Billededagbog 4: 2 dage i Brisbane

Billededagbog 5: En unik tur til Fraiser Island

Billededagbog 6: Roadtrip til Byron Bay

Billededagbog 7: Vores danske veninder er ankommet

Billededagbog 8: En dag på smukke Piha Beach

I mellemtiden gik det heller ikke stille for sig hjemme i Danmark, hvor Marks håndboldklub var gået konkurs, og han var blevet tilbudt en kontrakt fra en hold i Norge, som han havde takket ja til. Det betød, at mens jeg lå på stranden i Australien, var Mark ved at pakke sit/vores liv sammen i Danmark for at rykke til Norge resten af sæsonen. Jeg billigede selvfølgelig hans beslutning, da håndbold var/er en stor del af hans/vores liv, og jeg er altid frisk på nye oplevelser – også selvom de kommer lidt uventet.

Se også: Video: Min første designertaske

Da jeg kom hjem fra Australien, havde jeg booket et hotel til min familie og jeg i København, så de kunne komme over og tilbringe et døgn med mig, inden jeg vendte snuden mod Norge. Efter 3 måneder savnede jeg selvfølgelig min familie, men savnet til ens kæreste er altså noget helt andet, og jeg måtte bare til Norge med det første fly, jeg kunne finde. Derfor lokkede jeg min familie til København i stedet for at tage turen til Fyn, da jeg alligevel skulle flyve dagen efter. En flyvetur der skulle vise sig at blive en rimelig fast rute for mig i den efterfølgende tid.

Jeg ankom til Norge, og hvor var det fantastisk at se Mark igen! Vi havde savnet hinanden som bare fanden, og vi havde så meget at dele med hinanden efter 3 måneder. Selvfølgelig havde vi snakket sammen stort set hver dag i Australien, når vi kunne få tiderne passet, men det var noget helt andet at fortælle om alt det, der var sket, når vi nu endelig var fysisk sammen.

Vores tid i Norge var også helt fantastisk, og fordi jeg nu var ude og rejse så meget igen, besluttede jeg at holde bloggen i live, så jeg kunne dele mit norske liv med familie og venner. Jeg vidste, jeg at ville blive glad for at kunne kigge tilbage på den oplevelse sammen med turen til Australien, når jeg en dag ville stoppe med at bloggen (som jeg jo troede, at jeg ville). I kan læse lidt om Norge her og her.

Læs også: Mit første ’10 facts om mig’-indlæg

Nå, men tiden gik jo også i Norge, og jeg skulle beslutte, hvad der skulle ske med min fremtid, nu når mit sabbatår snart var ovre. Inden jeg havde set mig om, var jeg kommet ind på Syddansk Universitet i Slagelse, og vi havde besluttet at flytte til København, hvor Mark havde fået ny klub, og jeg havde fået nyt job – og studie. Det gav atter anledning til at beholde bloggen, der kunne opdateres med alle de nye ting, der ville ske i København, og det kan man sige var spadestikket til det, som bloggen er i dag.

Vi var ret heldige at få lejlighed forholdsvis hurtigt, da min søsters udlejer havde en ledig lejlighed. Vi boede derfor hos Marks forældre i et par uger, mens jeg startede på studie, og indtil vi overtog lejligheden, og efterfølgende faldt vi bare mere og mere på plads i vores nye tilværelse.

I foråret blev jeg premiumblogger hos Bloggers Delight, og derfra tog bloggen fart. Jeg fik mange flere læsere, jeg blev inviteret til events, jeg fik nye kontakter, jeg blev bedre og mere inspireret til at blogge osv. Det resulterede i, at jeg kort tid efter blev månedens blogger og blev inviteret ind til et interview i Lorry. Det var min første og eneste gang på TV, og jeg var skide nervøs. Men også stolt. Det gik super godt, og jeg gik derfra med mere blod på tanden end nogensinde før, og så var der ikke rigtig noget, der kunne stoppe mig. Læs om mig besøg hos Lorry her.

Læs også: Mit første modeljob

I dag sidder jeg med egen virksomhed, kontor og arbejder fuldtid med bloggen, der i sin tid startede som en online dagbog, så jeg kunne opdatere mine venner og familie hjemme i Danmark. Hvor er det vildt at tænke på den udvikling, som både jeg som person, men også bloggen har været igennem. Der er virkelig sket meget, siden jeg lavede mine Fanny Lyckman inspirerede outfitindlæg uden ret meget tekst til min nu ærlige og personlige blog, hvor jeg deler pænt meget om mig selv.

Jeg kan kun sige, at jeg er glad for og stolt af den retning, som bloggen og har taget, og jeg glæder mig til at se, hvor det kan bære mig hen. Og så kan jeg jo kun sige tak til jer, for hvis ikke I gad/gider at læse med, støtte mig, give feedback og er så pisse nice, som I er, så ville jeg ikke kunne leve af det her. Så vi gør det sammen, og jeg synes, at vi er skide seje! Så tak for jer! Og tak til Australien for at være grundsten til det liv, som jeg lever nu.

You may also like

5 kommentarer

Fridaaaaaa 30. november -0001 - 0:00

Hatten af for dig, Frederikke! Du er så ærlig og nærværende, virkelig beundringsværdigt

Svar
Cecilie 30. november -0001 - 0:00

Du er vildt sej! Og hvor er du smuk på det sidste klip fra Lorry!

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Hatten af for dig og din søde kommentar, Frida! Tusind tak! ❤️

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Tak!!

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Det er du også ❤️

Svar

Skriv en kommentar