Hjem PERSONLIGT SE INDRETNINGEN I VORES FØRSTE LEJLIGHED

SE INDRETNINGEN I VORES FØRSTE LEJLIGHED

af Frederikke Egel

Der er sket meget i vores lejlighed de sidste par måneder, efter Mark og jeg er blevet mere bevidste om den stil, vi gerne vil have i vores hjem. Vi har været igennem mange forskellige items for at nå hertil, men nu tror jeg, at vi er på rette vej. Der er et godt stykke endnu, men vi er på sporet. Tror jeg.

I hvert fald kan jeg sige, at jeg er mere tilfreds med vores nuværende lejlighed end den gamle. Jeg faldt nemlig forleden over dette indlæg, der er tilbage fra september 2013, hvor Mark og jeg lige var flyttet ind i vores gamle lejlighed, min første lejlighed, på Østerbro og så småt var på plads med indretningen. Så vidt jeg husker, så manglede vi kun en sofa, et spisebord og en skænk under tv’er, men ellers var vi stort set på plads. Sidstnævnte kunne jeg da lige fikse selv – som den handywoman jeg nu engang er. Wupti! Et par paller blev er skåret til, og så var den hjemme. Så manglede vi kun sofa og spisebord. 😉 (Se sidste billede)

Jeg havde brugt en hel weekend på at slibe og male nedenstående paller til vores seng, fordi jeg havde set det på Pinterest og havde drømt om at have noget lignende. Og I kan tro, at jeg var tilfreds med resultatet. Det var jo SÅ fedt og anderledes. #firstmover #ommer

I dag deler jeg disse billeder med lidt mere krummede tæer og et glimt i øjet, for hvis jeg helt selv måtte indrette vores gamle lejlighed igen, så ville den nok ikke se sådan her ud. Altså slet ikke. Og jeg tror heller ikke, at vi ejer én eneste ting fra den lejlighed længere. Ikke engang skoene. Hvilket jeg godt kan forstå. For køn var den lejlighed sgu ikke, efter jeg fik fingre i den. Hahaha. Men hold nu op det er sjovt at kigge tilbage på, og der kan man atter en gang se, hvordan man hele tiden udvikler sig. Både personligt og stilmæssigt. Det er nu meget sjovt, faktisk. Ligesom med en tøjstil dengang man var poppet i teenageårene. De billeder krummer man også lidt tæer over, men det er stadig sjovt. Kender I det?

You may also like

2 kommentarer

Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Yep, malermester Frederikke. Ring på tlf. 1234567891 for et godt og uforpligtende tilbud.

Svar
Thipan 30. november -0001 - 0:00

Flotte halvpaller. Har I fået en professionel til at male dem?

Svar

Skriv en kommentar