Hjem MODE FARVER ER DET NYE SORT (I HVERT FALD DENNE SOMMER)

FARVER ER DET NYE SORT (I HVERT FALD DENNE SOMMER)

af Frederikke Egel

SPONSORERET INDLÆG – INDEHOLDER REKLAMELINKS

NELLY KJOLE (her) | NELLY SOLBRILLER (her) | ZALANDO ØRERINGE (her)

Hvis I ikke har bemærket det, så er 2017 året, hvor der bliver eksperimenteret med farver, glimmer, tern og modige mønstre, så hvis du vil udfordre dig selv og komme lidt ud af din komfortzone, så er i år det bedste tidspunkt at starte. Blå, røde og gule farver i samme outfit? Helt sikkert! Streetstylefotograferne vil løbe efter dig! Bare spring ud i det!

Jeg har efterhånden set mig varm på tendensen og er blevet lidt mere modig. Jeg startede diskret med min første Kooreloo taske, der er sprudlende i sit farvespil, hvorfor den nemt kan pifte et kedeligt outfit op, men nu er jeg gået mere over i også at blande vildere farver ind i selve garderoben. Derfor fejrede jeg, at jeg næsten er rask ved at hoppe i denne spraglede kjole fra Nelly. Jeg tonede den en smule ned med sneakers og læderjakker, men til en konfirmation, et bryllup, en sommerfest eller noget andet her til sommer, vil den være perfekt med et par sandaler eller stilletter. Og så sidder den vildt godt på kroppen! Jeg bestilte den også i nude, da jeg synes, at den er så fin med ærmerne og bindebåndet i taljen. I kan finde den i pink her og i nude her, Hvad synes I om tendensen? Er I selv gode til at hoppe i farver?

You may also like

1 kommentar

Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Hej Lærke. De virker her? Hvad siger den, når du klikker?

Svar

Skriv en kommentar