Hjem BLOGGING & KARRIERE 5 SEJE PIGER I IKKE KENDTE PÅ INSTAGRAM #2

5 SEJE PIGER I IKKE KENDTE PÅ INSTAGRAM #2

af Frederikke Egel

Det er ikke første gang, at jeg nævner for jer, at jeg elsker at finde ny inspiration og finde nye seje, smukke og inspirerende mennesker, jeg kan følge. Jeg er ikke bleg for at følge helt ‘almindelige’ piger på Instagram, hvis jeg finder deres profiler seje og anderledes. For mig behøver man ikke have 100k følgere for at have noget at byde ind med – bare se på mig selv. 😉 #denskullemed

For et par måneder siden lavede jeg derfor et indlæg, hvor jeg viste jer 5 Instagramprofiler, som jeg stalker, som I sikkert kender, og 5 Instagramprofiler som jeg var begyndt at følge, som var ret sikker på, at I ikke kendte. Og I tog rigtig godt imod begge indlæg, og de piger jeg omtalt i særligt sidstnævnte indlæg blev mega glade, så jeg tænkte, at det var på tide at uddele lidt kærlighed igen – jeg er nemlig siden da begyndt at følge en masse nye både større og mindre profiler, som jeg synes er nice.

Læs også: 5 SEJE PIGER I IKKE KENDTE PÅ INSTAGRAM #1

@RIKKEKREFTING

Denne første smukke pige jeg vil nævne er Rikke, der har den vildeste stil! Hun er enormt eksperimenterende og prøver en masse nye trends af – med kæmpe succes, hvis du spørge mig. Jeg synes, at hun ser skide lækker ud, nærmest uanset hvad hun ifører sig, og så formår hun at blande highstreet og highend på en virkelig god måde. Ovenstående 6 outfits får jeg virkelig meget inspiration af, og så ser billederne og bare super fede ud ved siden af hinanden. Det ser utrolig nemt ud for hende at være så lækker, og så synes jeg, at det er mega fedt, at hendes outfits er nogenlunde relaterbare forstået på den måde, at man jo sagtens selv kan bære alle outfits.

@SOFIEAARNES

Den næste pige formår virkelig også at skabe nogle sindsygt fede outfits, og så har hun et skide lækker krop. Hun er fierce uden lige, både i sit tøj og i sin fremtoning, og så kan hun både bære rå outfits og elegante outfits – det er altså ret fedt at se på. Jeg skal klart blive bedre til at mixe min garderobe lidt op med både low key hverdagsoutfit og nogle mere eksperimenterende outfits, hvor jeg måske er lidt mere elegant. Det ser jo så fedt ud at blande!

@ANNALOUISEBRU

Okay, apropos lækker krop og stil, ikk? Say hello to this fine lady! Anna Louise har den fineste Instagram, og hun er heldigvis en af dem, der poster billeder ret ofte – næsten lige så ofte som jeg selv, og jeg elsker det! Der var engang, hvor jeg ikke fulgte profiler, der ikke havde over 200 billeder på deres Instagram, for så betød det, at de ikke uploadede særlig meget, og så var der jo ingen grund til at følge dem. Haha. Jeg kan stadig godt tage mig selv i at tjekke det engang imellem, for jeg elsker, når jeg finder inspirerende folk, der ikke er blege for at smide billeder op. Hallo, jeg vil jo gerne stalke! Og det kan jeg med hende her, for hun deler heldigvis en masse billeder, og jeg kan ikke få nok af hendes seje stil, der både er rå og feminin. Kæmpe fan og har været laaangt nede i hendes feed et par gange.

Læs også: 5 INSTAGRAMPROFILER JEG STALKER

@ANNSOPHIE.KOE

En af dem der poster lidt mindre, men som til gengæld tager sindsygt seje billeder er Annsophie. Det ligner, at hun bruger 1-2 minutter på at tage billeder og uloade på sin profil, og så ser det bare enormt uredigeret, men gennemført ud. Det er en helt anden stil end ovenstående, men jeg kan blive inspireret af begge. Denne stil er utrolig cool, chic og dansk, og det kan jeg virkelig godt relatere til mange gange, når jeg selv står og kigger i min garderobe. Her får jeg inspiration til at hoppe i nogle seje hverdagsoutfits, som er både behagelige og cool. Og betalelige.

@IDABROEN

Den sidste lækre dame, vi skal kigge på i dag er Ida Broen. Måske I kender hende, for hun har faktisk ret mange følgere på Instagram i forvejen, men jeg syntes, at hun skulle med alligevel, da hun er virkelig sej og inspirerende. Hun tager også nogle helt ‘almindelige’ billeder, der ser uredigerede og naturlige ud, og det giver en virkelig fed vibe inde på hendes profil. Sådan en ‘I don’t give a shit’-vibe, og det kan jeg godt finde både motiverende og inspirerende, for man skal jo netop ikke give en shit – man skal bare være sig selv og gøre, som man lyster. Og det virker det som om, at Ida gør. Det er super fedt, synes jeg!

Følger I selv nogle profiler på Instagram, som I finder super inspirerende? Nogen jeg eventuelt skal tjekke ud? Skriv dem meget gerne i kommentarfeltet, så bliver jeg glad! God aften til jer!

You may also like

1 kommentar

hannalauridsen 30. november -0001 - 0:00

Jeg elsker de her indlæg! Virkelig meget inspiration samlet på et sted. Glæder mig allerede til #3 <3

Svar

Skriv en kommentar