Hjem MODE 3 SECONDHAND BUTIKKER I NICE DU SKAL BESØGE

3 SECONDHAND BUTIKKER I NICE DU SKAL BESØGE

af Frederikke Egel

Som I måske husker, så var min familie og jeg I Nice tilbage i februar måned. Det var vores allesammens første gang i Nice, men bestemt ikke den sidste, for det var sådan en god tur og Nice er en super hyggelig og charmerende by med gode shoppemuligheder – både nyt og secondhand.

Og apropros secondhand, så husker nogle af jer måske, at jeg kom til at købe en Chanel taske netop fra en secondhandbutik? Ja? Nej? Nå, men det gjorde jeg altså, og derfor tænkte jeg, at jeg ville tippe jer om de 3 secondhandbutikker, som vi besøgte dernede. De ligger alle 3 helt centralt i Nice, så man kan gå rundt fra butik til butik, hvilket vi satte pris på, så vi ikke skulle til at finde taxa eller andre transportmidler.

Se min vlog fra dag 1 og 2 i Nice her og fra dag 3 og 4 her. I den sidste video besøger vi secondhandbutikker, og jeg køber min Chanel taske.

MADEMOISELLE
Den første jeg vil anbefale er mit favorit, for der var her, jeg købte min Chaneltaske og snildt kunne have købt mig fattig i andre ting fra bl.a. Chanel, Louis Vuitton, Gucci osv. Det er en lille charmerende butik, men den er proppet med luksusvarer og har nogle rigtig pæne ting i udstillingsvinduet. Den har mest tasker i alle størrelser og fra en masse brands, men der var også tøj og lidt møbler. I kan se et klip af butikken i denne vlog,. Denne butik er klart et besøg værd, hvis I er på udkig efter unikke items til fine priser. I kan måske også spotte både Chanel og LV i vinduet.

Adresse:
41 Rue de France
06000 Nice, Frankrig

Åbningstider:
Man-lør: 10-19 (lukket mellem 12.30-14)

ANDRÉA T
Denne secondhandbutik er en ret stor butik, der også havde et kæmpe udvalg af Louis Vuitton, Chanel og Hermes (og en masse andre), som I måske også kan ane i vinduet. Min søster gik derfra med den lækreste Louis Vuitton taske, der var i den flotteste stand, og mens vi stod derinde fortalte damen, at de gennemgår alle tingene og beslutter, om de er i god nok stand til at tage ind og sælge videre, hvorfor man altid er garanteret produkter i god stand derinde. Også selvom de er brugte. Og det synes jeg er rigtig fedt, så man ved, at man trods alt får et produkt, der har mange års levetid i sig endnu. De har et KÆMPE udvalg af tøj, sko og tasker, hvor Mademoiselle mest har tasker. Jeg fandt f.eks. en Louis Vuitton denimsæt, som jeg virkelig overvejede at købe. But I didn’t.

Adresse:
2 Rue blacas
06000 Nice, Frankrig

Åbningstider:
Man-lør: 10-19

POMME GLAMOUR
Den sidste butik vi besøgte lå kun få meter bag ved Mademoiselle og er bestemt også et besøg værd. Det er en mindre butik med en langt mindre udvalg end de andre steder, men de havde nogle mere unikke produkter. Jeg kiggede på en virkelig gammel Louis Vuitton taske. Nok den første udgave af Pochette Metis tasken, og jeg havde aftalt med mig selv, at hvis jeg ikke købte Chanel, så købte jeg den. Og så kender I nok selv resten af historien. Damerne inde i denne butik var virkelig klar til at prutte om prisen, for de nåede allerede at tilbyde mig tasken til 3 forskellige priser, men jeg stod med den, så I skal endelig bare give den hele armen med forhandlingerne, når I er derinde.

Adresse:
37 bis Rue Marechal Joffre
06000 Nice, Frankrig

Åbningstider:
Man-lør: 10.30-19

Hvis I skulle besøge Nice en dag, så vil jeg helt sikkert anbefale jer at besøge disse 3 steder. Der er også andre secondhandbutikker lige udenfor Nice, men disse tre butikker kan I nemt komme til på gåben, mens I i forvejen udforsker den smukke by. Og husk! Når det har med secondhand at gøre, så må man altså gerne handle med prisen. Jeg forhandlede 2000kr af min Chaneltas
ke, og det var helt klart kampen værd. 😉

You may also like

Skriv en kommentar