EN MORGENOPDATERING FRA OPERATIONSSTUEN ... - Frederikke Egel
PERSONLIGT

EN MORGENOPDATERING FRA OPERATIONSSTUEN …

… Kl. er nu 10.48, og Mark er netop blevet hentet kørt på operationsstuen. Han skal opereres i dag. Den længeventede operation på det dumme knæ, som gik ud ad led og ødelagde en masse indvendigt tilbage i januar måned. Mark var så uheldig, at han ødelagde det inderste ledbånd, hvorfor han skulle gå med DonJoy (skinne) i 6 uger, inden han kunne begynde at genoptræne og blive klar til operationen. Men da Mark fik skinnen af, kunne han ikke bøje sit ben, hvilket var ret usædvanligt, og det viste sig, at han havde fået det, der hedder et Stiff Knee, der krævede en kikkertoperation, så de kunne se, hvorfor hans knæ låste, som det gjorde. Den operation fik han foretaget i starten af marts, og det viste sig at være dannelse af arvæv, der forårsagede låsningen. Efter operationen skulle han lige komme sig, og så har den ellers heddet genoptræning indtil i dag, hvor den (forhåbentligt) allersidste operation står for skud. Det næste års tid skal han bruge på at genoptræne og komme tilbage i form, så han kan spille håndbold i et par år endnu. Det er noget af en omgang, som jeg selv har været igennem for 5 år siden. Bare uden skinnen og den ekstra operation. Det er ikke sjovt.

Vi har været her siden kl. 7 i morges, og jeg kan godt mærke trætheden kommer snigende nu. Jeg har taget min computer med, så jeg kunne sidde og arbejde lidt, men jeg fornemmer, at jeg nok lige besvarer de sidste par mails, og så smækker jeg et afsnit af en eller anden serien på, læner mig tilbage og smider benene op, indtil Mark er tilbage. Nu er jeg bare spændt på, om han er lige så snaksaglig efter fuld narkose denne gang, som han var sidst. Hahaha

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.