VIDEO: 12 TØSER TIL #SANDRAWILLERFORMISSYA EVENT PÅ KURHOTEL SKODSBORG

INDEHOLDER REKLAMELINKS

SE SANDRA WILLER FOR MISSYA KOLLEKTIONEN HER

Det kan ikke være gået manges næser forbi, at min dejlige veninde @Blogbysandra netop har udgivet sin anden kollektion i samarbejde med Missya – denne gang inkluderer den både undertøj og badetøj. Badetøjet fik jeg og 11 andre dejlige damer lov til at teste, da vi i sidste uge var på Kurhotel Skodsborg hele eftermiddagen for at hygge, nyde spaen og hoppe en tur i havet. I kan se meget mere om vores dag på Skodsborg i videoen ovenover og se alle de fine styles i brug.

I kan se og købe Sandra kollektion hos NAKD her og finde mit badetøj her og her.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.