Hjem REJSER JEG REJSER TIL LONDON MED THE BODY SHOP I MORGEN

JEG REJSER TIL LONDON MED THE BODY SHOP I MORGEN

af Frederikke Egel

INDEHOLDER REKLAMELINKS

MBYM JAKKE (her) | ASOS T-SHIRT (her) I NELLY BUKSER (her) | KOORELOO TASKE (her) | NELLY TØRKLÆDE (her) | NEW BALANCE SNEAKERS (similar) | MAANESTEN ØRERINGE (her) | DANIEL WELLINGTON UR (her)

Jeg har vidst helt glemt at fortælle jer, at jeg rejser til London i morgen i 36 timer sammen med et par andre skønne bloggerdamer og brandet The Body Shop. Det er i anledning af TBS’ Forever Against Animal Testing kampagne, at vi skal ned og høre om deres tanker bag konceptet samt deres make-up linje, der fungerer helt perfekt uden at have været testet på dyr. Jeg synes, at det er et super spændende emne at berøre, og jeg kan da også 100% støtte op om kampagnen! Lige nu har de en underskrift indsamling i gang på verdensplan for at samle så mange underskrifter ind som muligt i håbet om, at alle verdens lande bliver tvunget til at forbyde dyretestning, og jeg har selvfølgelig sat min underskrift. Det samme kan I gøre her.

Jeg har netop fået pakket min taske til i morgen, så jeg er klar til at stå op og tage mod lufthavnen, hvor vi skal mødes kl. 8. Altså, jeg vil da gerne indrømme, at jeg er en kende nervøs for at tage afsted, når man tænker på weekendens hændelser, men man kan samtidig tænke, at man nok er i mere sikkerhed nu, hvor de er højest alarmberedskab, og at der forhåbentlig ikke sker flere qf disse angreb. Jeg krydser i hvert fald fingre for, at de f****** terrorister holder sig for sig selv. For evigt. Tak!

Nu vil jeg smække et afsnit The Blacklist på, inden jeg forhåbentlig ryger til drømmeland. Vi ses i morgen. I London!

You may also like

Skriv en kommentar