Hjem MODE SPONTANE KØB ER (ÅBENBART) DE BEDSTE KØB (I HVERT FALD FOR MIG)

SPONTANE KØB ER (ÅBENBART) DE BEDSTE KØB (I HVERT FALD FOR MIG)

af Frederikke Egel

Hvad er der med mig, storbyrejser og spontane taskekøb? Eller faktisk generelt bare mig og spontane køb. Det er som om, at jeg får en federe følelse med mit køb, når jeg finder noget, jeg falder pladask for og så køber det med det samme, end når jeg har gået og overvejet noget i for lang tid. Alle mine dyre designertasker, min nye cykel, til dels vores lejlighed, Arne Jacobsen sofaer osv. er alle sammen købt mere eller mindre spontant. Bevares, jeg har haft pengene stående til det, så jeg ikke bare tømmer alt for at dække mit shoppingbehov, men jeg har aldrig sparet målrettet op til noget, som jeg drømmer om i en længere periode. Jeg har bare sparet op. Til noget. Og når jeg så har fundet det, så har jeg købt det, fordi jeg har kunne mærke, at det var lige mig. Og det er den bedste følelse. Synes jeg. Andre har det nok omvendt.

Samme scenarie udspillede sig med købet af min seneste designertaske, der denne gang er fra Gucci. Jeg skulle egentlig bare med @iliridakrasniqi ind i Gucci for at kigge på hendes drømmetaske, og så stod den der. TaskÈN! Og så måtte jeg slå til. Selvfølgelig efter lidt betænkningstid, et glas danskvand på Guccis regning og et par selfies med taske over skulderen, men den passer perfekt til min garderobe. Og til mig synes jeg. Og så er den (heldigvis) en del anderledes end mine andre tasker, hvilket også var et af kravene for købet af min næste designertaske. Den skulle ikke være sort og klassisk. Den skulle være vildere. Og det må jeg i den grad sige, at denne er.

Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer den, når jeg får tager ordenlige billeder af den. Men i mellemtiden må I nøjes med de klassiske ‘se-mig-jeg-har-købt-en-ny-dyr-flot-taske-som-I-ikke-må-se-endnu’-billeder. Pain in the ass. I know! Men den er helt sikkert det værd!

You may also like

Skriv en kommentar