Hjem REJSER FLENSBORG DAG 1: ANKOMST, ALKOHOLFRI ØL OG DAGENS ANTRÆK

FLENSBORG DAG 1: ANKOMST, ALKOHOLFRI ØL OG DAGENS ANTRÆK

af Frederikke Egel

PRESSETUR – INDEHOLDER REKLAMELINKS

DESIGNERS REMIX KJOLE (her) | NELLY SKO (kommer til efteråret) | CHANEL TASKE

Vi er godt i gang med dag 2 her i Flensborg, men har lige taget et par timers afslapning, hvor vi alle sidder på hotelværelset sammen og arbejder. Vi er et super hyggeligt lille hold afsted (Mie, Danica, Kat og jeg), og vi får nemt tiden til at gå med snak, grin og fotoshoots. Jeg har gået rundt i mine nye støvler fra Nelly, der kommer til efteråret, samt min nye Designers Remix kjole, der simpelthen er så blød og lækker i stoffet. Jeg elsker den allerede! Den er på udsalg her.

Nedenfor kan I se lidt stemningsbilleder fra vores første dag, hvor vi ankom til hotellet, fik en drink og frokost, gik ent ur i gågaden, fik eftermiddagssnacks og øl, og afsluttede aftenen med en flot middag på Restaurant Marienhölzung, der ligger uden i en skov. Det var en super skøn dag, og i dag bliver mindst lige så nice.

DESIGNERS REMIX KJOLE (her) | NELLY SKO (kommer til efteråret) | ASOS LÆDERJAKKE (her) CHANEL TASKE

You may also like

Skriv en kommentar