Hjem SKØNHED MIT HIGHLIGHT/BLUSH KIT FRA INSTASTORY

MIT HIGHLIGHT/BLUSH KIT FRA INSTASTORY

af Frederikke Egel

SPONSORERET INDLÆG – INDEHOLDER REKLAMELINKS

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. PALETTE

Forleden lagde jeg et par videoer op på min Instastory, hvor jeg tog highlight og blush på fra min (favorit) palette fra Sandstone Scandinavia. Resten af dagen væltede det ind med forespørgsler på, hvor paletten var købt, og hvad farverne hedder. Jeg tænkte derfor, at jeg ville dedikere et blogindlæg til ære kun for den palette, fordi den simpelthen bare er en drøm! Både i farverne, men også at arbejde med. Jeg bruger den hver dag, og den ligger helt perfekt og holder hele dagen.

Jeg har selv sammensat min egen palette med de farver, der var mine favoritter og som passer til mig fra Sandstones ‘Refill’ produkter. Først købte jeg en tom ‘Refill Palette’, og derefter købte jeg de 6 ‘Refill’ farver, jeg gerne ville have i. Jeg har kun blandet highlighter og blush i min palette, men i princippet kunne man bare have købt 2 highlighter, 2 blush og 2 contour farver, og så har man den PERFEKTE palette, helt skræddersyet til en.

På billederne kan I se, hvordan min palette ser ud, og jeg har linket til alle produkterne under billederne, men de tre farver, som jeg brugte i videoen, og som var yderst populære, var denne og denne highlighter blandet sammen, og så sluttede jeg af med denne blush (jeg har også lige lagt en ny video på Instastory med de 3 produkter igen). Hvis I kun er interesseret i de farver, som jeg brugte/bruger i videoerne, så er det disse færdige produkter, men jeg vil klart anbefale jer at sammensætte en palette, der passer lige akkurat til jer. Jeg har brugt min palette hver dag i flere måneder, og den ser næsten ikke brugt ud! Derudover er Sandstone fri for en masse kemikalier, der kan fremkalde energi og andre gener på huden, hvilket jeg vægter utrolig højt i min make-up – særligt efter jeg blev gravid, så det er klart en bonus!

SAMMENSÆT DIT EGET HIGLIGHT/BLUSH/CONTOUR KIT
Kender I ikke det, når man skal finde den helt perfekte palette, så kan man aldrig finde ud af, hvilke farver der vil være bedst? Om det er den lyse, lidt mørkere eller helt mørke? Faktisk ville man allerhelst have en blanding af dem alle tre, men det kan man ikke uden at købe allesammen? Av! Det problem slipper man for hos Sandstone, hvor man kan sammensætte sine HELT egne paletter med lige præcis de produkter, der passer til en. Det er simpelthen så genialt!

Man starter med at vælge den palette, man gerne vil fylde (der findes både med 6 og med 3), og derfra vælger man hightlighter, blush og contour. Og voilá! Så har man den flotteste og mest gennemført palette til ens egne behov. Man kan gøre det samme med øjenskygger, så man får lige præcis de farver, man drømmer om.

En lille anbefaling her fra. Det bliver ikke sidste gang, at I hører om Sandstone Scandinavia her på bloggen! Jeg har netop lagt en ny ordre ind hos dem. De kommer forresten også fysisk i Magasin Kgs. Nytorv og Salling Aalborg og Århus fra 1/7 samt online på Matas og Magasin. Wee

Mit make-up look fra min Instastory @frederikkeegel

You may also like

1 kommentar

Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Hej Trine. Min garderobe er fra Inventaland. Du kan se det her og finde link: http://frederikkeegel.dk/garderobe-oprydning-og-sygdom-27570706

Svar

Skriv en kommentar