Hjem MODE DEN LILLE SORTE KJOLE FRA INSTAGRAM (TIL 187KR)

DEN LILLE SORTE KJOLE FRA INSTAGRAM (TIL 187KR)

af Frederikke Egel

INDEHOLDER REKLAMELINKS

BIKBOK KJOLE (her)

Da jeg lagde dette billede på min Instagram i går, væltede det ind med beskeder om, hvor kjolen er fra, så det tænkte jeg da, at jeg lige ville give et kollektivt svar på; den er fra Bikbok og kan findes lige her. Den er sat ned til sølle 187kr lige nu og er tilbage i alle størrelser. Jeg har taget min i str. M, og den sidder helt perfekt. Den er enormt blød og lækker i stoffet, og så krøller den ikke #win

Jeg har bestilt 1000 kjoler hjem, fordi det er det eneste, jeg kan holde ud at gå i lige nu. Jeg er lidt for stor til alle mine bukser og nederdele, men det nytter ikke at købe nogle nye, for jeg kommer jo til at vokse ud af dem det næste stykke tid alligevel, så nu er jeg tyet til kjoler de næste par måneder og har tænkte mig kun at rende i det. Haha. Jeg har fundet en masse billige hos Zalando, Nelly og Gina Tricot.

You may also like

2 kommentarer

Maria 30. november -0001 - 0:00

Hvor er den flot! Hvor er dine støvler fra? De er ultra fede!

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

De er fra Nelly og kommer til efteråret! Så fede!

Svar

Skriv en kommentar