Hjem SKØNHED EN NY LÆBESTIFT HVER DAG I EN UGE

EN NY LÆBESTIFT HVER DAG I EN UGE

af Frederikke Egel

I august sidste år indgik jeg et samarbejde med Smashbox, hvor jeg skulle teste deres Be Legendary Lipstick kollektion, og den video jeg endte med at lave er nok min favoritvideo nogensinde! Den indeholder så mange kreative elementer, og jeg synes selv, at den er super sød og får vist en masse forskellige læbestifter. Den er lavet som en vlog, hvor jeg tester en ny læbestift hver dag i en uge, og I tog enormt godt imod den sidste år. Måske også fordi jeg render med pink, røde, grå, bordeaux osv. læber i en hel uge. Haha. Men jeg tænkte i hvert fald, at jeg ville dele den igen, da farverne passer perfekt her til sommer, og der er kommet ca dobbelt så mange læsere til både her på bloggen og på Youtube. Og jeg synes altså, at I skal se videoen, for den er altså ret fin, hvis jeg selv skal sige det. Hihi

Jeg håber, at I kan lide den? 😀

You may also like

Skriv en kommentar