Hjem PERSONLIGT GRAVIDITETSDAGBOG UGE 8: BLODSPRÆNGT ØJE, FEST I STOCKHOLM & BESØG HOS FAMILIER

GRAVIDITETSDAGBOG UGE 8: BLODSPRÆNGT ØJE, FEST I STOCKHOLM & BESØG HOS FAMILIER

af Frederikke Egel

Læs min graviditetsdagbog for uge 7 her.

Åh, hvor kan I tro, at vores familier tog godt imod den lille nyhed, som vi har båret rundt på i små 2 uger. De reagerede meget bedre, end vi havde turde håbe på, og det var rart endelig at få fortalt det, så jeg nu kan snakke frit med mine allertætteste om det største, der er sket i mit liv. Sikke en forløsning! Jeg har skrevet lidt (meget) om, hvordan vi hver især fortalte vores familier det med små overraskelser og sjove påfund her.

Kvalmen er stadig en b****, og jeg ligger stadig i min seng, hvis jeg kan slippe afsted med det. Jeg kan ikke rigtig overskue at blogge, så domænet står lidt stille i disse uger. Jeg håber ikke, at der er nogen, der begynder at lure noget. Jeg prøver bare at bilde alle ind, at jeg er syg. Og demotiveret. Det bliver alle bloggere alligevel engang imellem. Haha. Al den opkast har dog resulteret i et blodsprængt øje, som jeg skal prøve at bortforklare på daglig basis; ?Nej, jeg ved simpelthen ikke, hvad det skyldes.? ?Jeg har læst på nettet, at det kan komme, hvis man er lidt stresset.? ?Måske har jeg slået mig selv i øjet om natten?? ?Ja, det er meget mærkeligt. Jeg forstår det heller ikke?? Selvom jeg udemærket ved, hvad det skyldes. Det gode ved det her drabelige øje er dog, at det har givet mig anledning til at bilde folk ind, at jeg er på pencillin for at undgå øjenbetændelse, hvilket ‘desværre’ betyder at jeg ikke kan drikke til den fest, som YSL har inviteret til i Stockholm på onsdag, selvom jeg ellers var helt klar på at give den max gas….. ‘Ejjj, det var ærgerligt, men jeg må jo høre på, hvad lægen siger‘ #nemt Hæhæhæ

….

Nu befinder jeg mig i Stockholm, hvor jeg skal være fra i dag, tirsdag, til på torsdag sammen med nogle af de andre piger. Jeg har været ‘nødt til’ at fortælle Sandra om graviditeten, da jeg skal bo på værelse med hende og virkelig godt kunne bruge en allieret til at hjælpe mig med at fortforklare min træthed, at jeg ikke drikker, mit røde øje osv. Det var rart at dele med hende, og hun blev så glad, så det var rigtig dejligt, selvom det jo ellers var planen, at ingen skulle vide noget før efter nakkefoldsscanningen om 4 uger. Men det er altså virkelig svært at rejse og bo sammen med nogen og samtidig skjule en rimelig åbenlys graviditet… Hihi

De her 3 dage i Stockholm er både de bedste og de værste. Det er super rart at komme lidt ud, få brugt kroppen på en anden måde, få tankerne på noget andet, hygge mig med tøserne, sludre, opleve skønne Stockholm osv. Samtidig er jeg bare umenneskelig træt, at jeg ville ønske, at jeg kunne ligge på hotellet og spise slik og se serie hele dagen. Præcis som jeg har planer om at gøre, når jeg kommer hjem igen. Men det kan jeg ikke. Det vil jeg ikke. Jeg vil ikke være rejst til Stockholm for at ligge på hotelværelset. Det kan jeg gøre på lørdag, når jeg er hjemme, og hvor jeg alligevel ikke har nogen planer. Men kvalmen har jeg ikke kunne slippe for. Den følger med uanset om jeg er i Danmark eller et andet land. Dumme kvalme. Gå nu hjem! Du er fuld!

Apropos fuld. Det blev pigerne vidst i går, mens jeg klarede at holde mig vågen til kl. 01 på alkoholfrie drinks, dans og højt humør. Jeg brugte undskyldningen, at jeg var på pencillin pga. øjet, hvorfor jeg ikke kunne drikke, men det gik ikke helt som forventet, eftersom Freja også var på pencillin og havde fået at vide at sin læge, at man altså godt måtte drikke, hvis man bare passede på… Så det gjorde hun… Hm, hvordan kommer jeg lige udenom den? Jo, jeg ved det. Jeg får Sandra til at bytte om på vores vinglas under middagen, så det ligner, at jeg drikker, og så bestiller jeg bare alkoholfrit resten af aftenen. I og med de andre piger blev fuldere og fuldere, bemærkede de ingenting, så det var succes.. Hahaha, det var faktisk også en super god fest med YSL, og der var virkelig mange influencers samlet. Sådan en god aften! Og ingen tømmermænd til mig!

I næste uge skal vi til vores første scanning – en tidlig scanning, som jeg har booket til os hos Ultralydklinikken inde i byen. Jeg synes, at der er aaaalt for lang tid til uge 12, hvor jeg i mellemtiden hverken hører det ene eller det andet fra læge eller jordermoder udover det første (og eneste) besøg inden nakkefoldsscanningen i uge 12. Det er enormt nervepirrende og usikkert ikke at få mere hjælp, selvom jeg godt ved, at de ikke rigtig kan gøre mere før da alligevel. Men når man er førstegangsgravid, aner man hverken til eller fra, og så er internettet altså ikke ens bedste ven… Derfor er det en sikkerhed for både Mark og jeg, at vi i mellemtiden tager en tidlig scanning, så vi kan få se hjertet og høre en jordermorders vurdering af graviditeten indtil videre. Det glæder vi os begge enormt meget til! Jeg svor, at jeg ikke ville blive en pyldret mor, men det er jeg vidst allerede. Hihi

You may also like

Skriv en kommentar