KØNSSCANNING + BABYNAVNE VI OVERVEJER

LØRDAG D. 1. JULI – UGE 15+1

… Og så blev det lige pludselig uge 15, og vi er nu kun 24 timer fra at kende kønnet på vores baby (såfremt alt går vel og han/hun ligger ordenligt. Haha). I morgen aften har vi nemlig tid til kønsscanning på Ultralydklinikken, hvor vi også fik foretaget vores første scanning, den tidlige scanning, og I kan tro, at vi glæder os! Det kribler helt i kroppen af bare spænding, og vi glæder os sådan til at finde ud af, hvad vi skal forberede os på til jul. En dreng eller en pige? <3

Personligt har jeg ingen anelse, overhovedet, og jeg har heller ingen ønsker eller præferencer what so ever. Jeg vil bare have min lille baby har det godt, og jeg skal gøre alt for, at den får det uanset køn! Og nu når vi er ved det (ukendte) køn, tænkte jeg, at vi lige kunne tage en snak om babynavne, for det har vi selvfølgelig gjort os nogle overvejelser omkring.

Jeg ved godt, at mange holder navnene hemmelige, fordi man ikke orker at høre andres holdninger til de navne, man selv overvejer. Alle kender jo nogen, der hedder det, man overvejer, og så har de en eller anden relation til navnet, som er fuldstændig ligegyldig for en selv. Og sådan har jeg det i princippet også. Jeg behøver ikke at høre, om folk kender en hund eller en dum ekskæreste med det navn, som vi overvejer, for det er ikke vigtigt for os. Det er kun vigtigt for os, om vi selv kan lide navnet og ikke associerer det med en hund eller ekskæreste. Men jeg vil alligevel gerne dele de navne med jer, som vi går og pønser på. Jeg synes nemlig selv, at de er enormt fine. Der kan sagtens komme flere til undervejs, og så ryger der sikkert også et par stykker hist og her, så vi kan nå frem til det endelige navn, men indtil videre ser listen således ud. Lidt længere for en dreng end for en pige. Hihi

PIGENAVNE:
Valentina
Elvira
Aurora
Ella

DRENGENAVNE:
Elliott
Elias
Edvard
Conrad
Nohr
Sixten
Valentin
Lauge

Kom endelig gerne med jeres favoritnavne, så vi evt. kan blive inspireret til at putte flere navne på listen. Vi elsker nogle lidt anderledes og fine navne.

122 Comments
 1. Synes selv drengenavne som Saxo, Storm, Ernst, Hans-Gustav, Holger, Atlas, Tristan, Bror, Charlie, Syv, Elvin, Alfred, Vincent, Viggo, Marvin, Vilmer, Vitus og Zackarias er skønne! Af pigenavne er Magrethe, Alva, Rau, Alba, Edel, Alfrida, Vilma, Viola, Ebba, Esmeralda og Soleima virkelig søde og fine!

 2. Lotus
  Fehnella/Fenella
  Philippa/Filippa
  Celine
  Maxine
  Sophie
  Maya
  Rosa
  Zara
  Chanella
  Vanessa
  Leonora
  Wilma
  Ella
  Olivia
  Alexandra
  Freja
  Lilly
  Alba
  Hollie nora
  Emily
  Madeleine
  Nathalie
  Isabel
  Bella
  Ava
  Nala
  Alexa
  Philine
  Aya
  Aia
  Nora/norah
  Livia
  Hannah Lou
  Ella Sophie
  Hailey
  Manila
  Isabelle

  Drenge:
  Max
  Valdemar
  Julius
  Noah
  William
  Sebastian
  Oliver
  Benjamin
  Linus
  Ludvig
  Theodor
  Mads Holger
  Charlie
  Felix
  Vincent
  Janus
  Maximilian
  Hamilton
  Emilius
  Milo
  Oliver
  Sakarias
  Zakarias

 3. Woaw nogle flotte navne, kan Virkelig godt lide at de er lidt specielle. Mange gange tillykke med graviditeten. Elsker at følge med på din blog, Instagram osv❤️

 4. Jeg håber i får tvillinger og kalder pigen Valentina og drengen Valenting.. Ej, jeg synes det er nogle enormt fine og specielle navne i har i tankerne – især Nohr og Elias (hvis det selvfølgelig bliver en dreng) !

 5. Nu hedder jeg Alberte, hvilket jeg selvfølgelig er glad for, men der er én ting der går mig på med navnet. Nemlig at jeg ikke rigtig kan sige det på engelsk! Så evt. tag det I jeres overvejelser. Ellers er navne som David, Marieke (udtales Marrike), Chili (pigenavn), Luna og Ella, også nogle fine navne;-)

 6. Personligt synes jeg navnet “Vega” til en Pige er såååå smukt. Derudover betegner jeg “Johan” som en lækker fyr alle vil have fat i, så det er mine bud! Elsker at følge med i jeres “udvikling”

 7. Navne:

  Piger
  * Zavannah
  * Cassandra
  * Elvira
  * Sommer
  * Sally
  * Sandy
  * Scarlet(t)
  * Valentina
  * Rose
  * Rosa

  Drenge
  * Olander
  * Storm
  * Aksel
  * Jamie
  * Atlas
  * Nord
  * Asbjørn
  * Carlos
  * Sylvester
  * Leonardo

 8. Så fine navne I har i tankerne. Jeg er selv helt forelsket i navnet Noa – til en pige dog. Jeg synes, at det er så sødt. Ellers (også til en pige) kan jeg godt lide Othilia, Ulrikka og Franciska. Et drengenavn, som jeg også synes, er skønt: Alvin.
  Hvor er det spændende. Held og lykke med det hele!

 9. Hvor er det spændende og nyt for jer det hele! Haha jeg ved ikke om jeg er den eneste men jeg har i mange år haft en note på min telefon med babynavne, og lige nu er den opdateret med flg. navne hvor jeg har taget højde for at det er internationel samt at der kan tilknyttes et sødt kælenavn. Ellen – Elly/Ellie – Ella

  Lilly

  Leonora

  Vincent

  Alfred

  Walther

  Hector

  Valentin

  Internationale navne

  Navne med flotte forbogstaver

  (W,S,A,K,B,D)

 10. Jeg kender mange, der skriver navne ned, men jeg har faktisk aldrig selv gjort det, indtil jeg blev gravid. Men sikke nogle fine navne. Vi har allered en Vincent i familien, og jeg elsker det navn!

 11. Jeg kan se at du allerede har en masse navne i spil, men du skal da ikke snydes for nogle af mine favoritter. Til piger kan jeg rigtig godt lide navne som Esmaralda, Wilma og Kamille. Til drenge, Rufus, Columbus og Charlie:)

 12. Drengenavne: Hugo, Karl, Theo(dor), Magne, Thor, Storm, Ask, Huxi., Artur. Pigenavne: India, Harper, Rose, Elma, My, Safi, Tinke, Vega, Bjørk, Ulrica, April

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.