GODMORGEN FRA MIN BARNDOMSSENG - Frederikke Egel
RANDOM

GODMORGEN FRA MIN BARNDOMSSENG

INDEHOLDER REKLAMELINKS

NA-KD KJOLE (her) | NIKE SNEAKERS (her)

Godmorgen damer. NU går det altså fremad med bloggen (altså den anden blog – den nye blog). Den mangler kun de sidste finpudsninger på designet, kontrollering af bannere og så lidt tekstarbejde af mig, som jeg ikke kan tage mig sammen til, og så satser jeg stærkt på, at jeg er klar til at lancere 1. september. Wuuhuu! Jeg glæder mig til at vise jer den og til at skifte over på et domænet, hvor motivationen til at blogge er endnu større. Designet er ikke helt vildt anderledes fra det nuværende, men der er alligevel sket et par ændringer, som jeg er ret vild med, og så kommer der til at være bannere rundt om bloggen, hvilket der er delte meninger omkring, men nu prøver jeg det altså af. Jeg sidder og arbejder på en masse nye og spændende indlæg, både personlige og professionelle, som jeg gemmer til den nye blog, så den kan komme til sin ret. Hæhæ.

Læs også: 20 fine maxikjoler jeg godt gad eje

Lige nu sidder jeg hjemme i min barndomsseng hos mine forældre og blogger. Jeg har lagt boller i ovnen, som skal spises om lidt, og så skal jeg i gang med min lange to-do liste. Og når ja, så skal jeg til frisøren i dag. Mit hår trænger virkelig til en studsning, så nu har jeg bestilt tid hos en frisør her i Faaborg, så jeg kan få det fikset. Det bliver dejligt!

Jeg ved godt, at I har set den et par gange, men nu ville jeg altså vise jer min fine leopard kjole en gang til. Dén er jeg altså ret glad for, og der er stadig masser af plads til maven. Den kan findes lige her. Hvis I er på udkig efter andre fine kjoler, så har jeg fundet 20 smukke kjoler her.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.