Hjem PERSONLIGT VIDEO: SE ALLE DE TING VI HAR KØBT TIL VORES BABY (INDTIL VIDERE)

VIDEO: SE ALLE DE TING VI HAR KØBT TIL VORES BABY (INDTIL VIDERE)

af Frederikke Egel

FØLG MED PÅ YOUTUBE HER

Har du købt mange ting til hende indtil videre så?” “Nej, faktisk ikke.” “Hvordan kan du lade være at shoppe ting til jeres baby?” Det spørgsmål har jeg efterhånden fået en del gange, når jeg har besvaret spørgsmålet om, hvad vi indtil videre har købt til hende. Og hvordan kan jeg så det? Tja, det kan jeg egentlig heller ikke, men eftersom det er første gange, at Mark og jeg skal være forældre, så aner vi ingenting, hvorfor vi har brugt de første par måneder på at læse, undersøge og spørge folk, hvilke brands, produkter og ting, der er gode og hvilke der er nødvendige.

Læs også: Life update: jeg er gravid 

Ovenstående var i hvert fald mit svar indtil sidste uge, hvor jeg gik lidt amok i Illums Bolighus i forbindelse med deres brandudsalg, så nu har vi endelig fået købt nogle ting. Vi har indtil nu taget det ret stille og roligt med at få krydset af på vores shopping liste til prinsessen, fordi vi har brugt tiden få at lytte til råd, tips og anbefalinger fra familie, venner og jer læsere, der er kommet med input til, hvad vi skal, og hvad vi ikke skal. I sidste ende er det helt og holdent min og Marks beslutning, hvad vi gerne vil købe til lille fisen, men det er altid rart at hørt folks erfaringer og råd, inden man springer ud i noget. Det kunne jo være, de havde fat i en pointe, som vi værdsætter rigtig meget, men som vi jo selvfølgelig aldrig ville have vidst, fordi vi ikke selv har fået børn før.

Vi er dog så småt nået til det punkt nu, hvor vi gerne vil have styr på alt det praktiske og de generelle ting. Vi har indtil videre fået en masse fine ting, såsom tøj og bamser, af vores familier, og nu har vi også selv shoppet lidt ting, herunder praktiske ting, som I kan se i videoen. Der kommer selvfølgelig meget mere, men nu ville jeg lige vise jer, hvad vi indtil videre har fået og købt.

Læs også: Barnevogn, klapvogn, kombivogn. Hvad er bedst? 

I udviser enormt stor interesse for at være med i forløbet omkring vores lille prinsesse, og I vil både høre om babyværelse, babyshopping, hospitalstaske og en masse andet, og det prøver jeg at imødekomme så godt som muligt, da det jo fylder en hel del herhjemme. Det er så dejligt, at I er nysgerrige og gerne vil følge med.

I er selvfølgelig altid velkomne til at skrive gode råd, erfaringer, tanker osv. i kommentarfeltet eller i private beskeder til mig. Jeg sætter stor pris på jeres engagement og lyst til at dele ting med mig, så hold jer endelig ikke tilbage!

Jeg håber, at I kan lide videoen. 🙂

Læs også: Mon andet jordemoderbesøg bliver bedre end første? 

You may also like

2 kommentarer

Satina Wandel 23. september 2017 - 10:55

Jeg er også for nyligt blevet klar over, at jeg er gravid – skal til NF i næste uge – og har det ligesom jer mht. at tage det stille og roligt med indkøb. Vi har så også en del i omgangskredsen, der stadig har børn i 6-12 måneders alderen, som gerne vil gemme deres større ting såsom barnevogn, vikle og bedsite crib til, at vi kan overtage det. Det er så skønt med sådan nogle venner og bekendte! 😀 Dog har jeg hamstret babypakker fra de forskellige butikker og så kunne jeg ikke dy mig, da Lidl for nyligt havde en masse babyting 😀 <3

http://nouw.com/satinawandel

Svar
Frederikke Egel 26. september 2017 - 7:08

Stort tillykke med graviditeten! God idé at alliere dig med venner 😀

Svar

Skriv en kommentar