DAGENS EFTERSPURGTE OUTFIT + VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOG - Frederikke Egel
MODE

DAGENS EFTERSPURGTE OUTFIT + VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOG

ZALANDO ØRERINGE (her) | PRADA SOLBRILLER (her) | MOVE BY MINIMUM BLAZER (her) | H&M BUKSER (similar) | NELLY STRIK (her) | NELLY STØVLER (her)

Jeg har sjældent modtaget så mange beskeder på et outfit, jeg har vist frem på Instagram, som jeg har gjort i dag! I har ville vide hvor alt fra mine øreringe til mine sko var fra, og jeg forstår jer faktisk godt. Uden det skal lyde selvoptaget. Men det var sgu et ret fint outfit, hvis jeg selv skal sige det. Jeg synes i hvert fald, at de forskellige items er enormt fine i sig selv, og så bliver de da bestemt ikke grimmere, når de bliver sat sammen. De er oveni købet vanvittigt behagelige at have på allesammen. Selv skoene som jeg havde på for første gang var vildt behaglige! Ingen vabler eller gnavsår overhovedet. Det er altså ret imponerende! Jeg havde endda skiftesko med, da jeg har gået ret meget i nye sko her på det sidste, så jeg har en masse små vabler/sår hist og her, der nemt kan rives hul på igen. Det gør altså nas, og det ville jeg gerne være på forkant med, men det var da totalt spild, eftersom de her sko næsten er lige så behagelige som mine sneakers. Næsten. Det er tæt på. Derudover så er jeg helt vild med min nye blazer fra Moves og min strik fra Nelly, som jeg har i både blå og hvid. Den er simpelthen så lækker!

Som de af jer, der kigger med på Instagram kunne se, så var jeg i morges til lanceringen af Canas nye bog ’40 uger efter’, der kommer på hylderne på torsdag. Bogen handler om de første 40 uger efter en fødsel. De fleste bøger handler nemlig enten om de 40 graviditetsuger, selve babyen eller om opdragelse, når børnene er blevet større, så jeg synes, at det er max genialt, at Cana har skrevet en bog om alle de ting, som vi kvinder gennemgår umiddelbart efter fødslen. En tid jeg selv både frygter og ser frem til. Den synes jeg, I skal købe eller ønske jer i julegave, hvis I er et sted i livet, hvor det kunne være relevant.

Udover mit fine outfit, så vil jeg med dette indlæg også opfordre jer til at surfe lidt rundt på bloggen for at tjekke mit nye design ud. Er det ikke blevet fint? Jeg er selv herre glad for det, omend der er et par smuttere hist og her, som min teknikker og jeg arbejder på. Der er et par af mine gamle indlæg hvis billeder driller, og så er der en masse links, som jeg skal gennemgå i de forskellige indlæg, da de altid roder lidt rundt, når man flytter blog, domæner og netværks osv. Men overordnet set er bloggen færdig. Hvad synes I om den? Hvis I ser nogle ting, der ikke fungerer, må I meget gerne skrive det, så jeg kan få det fikset med det samme.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.