PÅ FORSIDEN AF NELLY.COM - Frederikke Egel
RANDOM

PÅ FORSIDEN AF NELLY.COM

Halli hallå. Hvem havde lige troet, at jeg skulle ende på forsiden af Nelly.com med mine skønne piger? Det havde jeg i hvert fald ikke (særligt ikke som gravid. Lol), men det er altså tilfældet, efter vi fik taget dette skønne billede til Nelly eventen i fredags. Er det ikke sødt? I kan se det lige her. (Oppe i højre hjørne kommer man ind til Nellys almindelige hjemmeside, hvis I skal shoppe)

Det var en super skøn aften (og tur generelt) med alle mine damer, og jeg føler mig godt nok som en heldig pige. Både med mit selskab, men også med de oplevelser jeg er så heldig at få med i bagagen. Det er jeg sgu en smule stolt over.

I kan se flere billeder fra festen her.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.