Hjem PERSONLIGT VIDEO: 3D SCANNING AF VORES BABY (HVEM MON HUN LIGNER?)

VIDEO: 3D SCANNING AF VORES BABY (HVEM MON HUN LIGNER?)

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBEKANAL HER

Årh, hvor var i går en spændende dag. Vi var til 3D scanning på Ultralydklinikken, hvor vi også var til den tidlige scanning og kønsscanningen. I går var (formentlig) den sidste scanning, inden vi har vores lille fis i vores hænder. Jeg glæder mig sådan til, at hun er her, men jeg nyder også min graviditet, omend jeg er inde i en dårlig periode hvad angår søvn og afslapning lige nu… Noget jeg arbejder med. Og så har jeg måske fået bækkenløsning alligevel… #fedt

Læs også: 10 ting jeg ikke vidste om graviditet

Nå, men i videoen tager Mark og jeg jer med indenfor, når vi får foretaget scanningen og får sagt hej til vores lille pige. Hun er simpelthen så smuk og skøn, og vi fik et lille smil fra hende. Vi kan allerede se, hvem hun ligner. Mon I også kan se det? 😀

Husk at følg min Youtubekanal her.

Læs også: En snak om samsovning og babys første seng

You may also like

8 kommentarer

Rosa 13. oktober 2017 - 7:11

Hold nu op hvor er det fint.
Håber alt går som det skal, og at i får en lykkelig fremtid <3

Svar
Frederikke Egel 17. oktober 2017 - 8:04

Tusind tak <3

Svar
Signe 13. oktober 2017 - 8:29

Hvor er hun bare fin! Jeg er i uge 24 og har også fældet en (mange) tåre til alle vores scanninger, og der røg altså også et par stykker da jeg så med på jeres scanning. Det er simpelthen noget af det smukkest og vildeste ❤️

Svar
Frederikke Egel 17. oktober 2017 - 8:04

Det var så stor en oplevelse. <3

Svar
Line 13. oktober 2017 - 11:31

Dejligste video, fik altså også lige lidt tårer i øjnene <3

Svar
Frederikke Egel 17. oktober 2017 - 8:04

Årh <3

Svar
NÅR MAN … #5 | BÆKKENLØSNING, BIKINI BILLEDER & – Frederikke Egel 16. oktober 2017 - 13:33

[…] har set videoen fra 3D scanningen igennem 1000 gange og endnu ikke er træt af at se på den. Min smukke lille fis. Jeg glæder mig til at møde dig. […]

Svar
VIDEO: SE DE TING VI HAR KØBT TIL VORES BABY #2 – Frederikke Egel 18. oktober 2017 - 18:18

[…] Læs også: Se 3D scanningen af vores baby  […]

Svar

Skriv en kommentar