Hjem BOLIG AT LEVE MED EN MAND, DER ER (LIDT FOR) GLAD FOR ELEKTRONIK

AT LEVE MED EN MAND, DER ER (LIDT FOR) GLAD FOR ELEKTRONIK

af Frederikke Egel

VORES NUVÆRENDE TV-SITUATION^

Er jeg den eneste med en kæreste/mand, der er liiidt for glad for teknik, gadgets og overlegen elektronik, der, samtidig med at det selvfølgelig skal være det nyeste, bedste og mest blære-venlige, også skal være pænt og indretningsvenligt i ens hjem?? Please, tell me I’m not! 😉

Krisen har i hvert fald ramt herhjemme, og herren i huset har forelsket sig i et nyt tv … Selvfølgelig fra Samsung, som er vores begges foretrukne. Og selvfølgelig det helt nye QLED TV med en masse flotte features og et enormt pænt design, der vil kunne gøre vores nuværende TV-situation noget pænere at kigge på. Han har trods alt god stil, den kære Mr. Egel.

Selvom jeg ikke selv havde tænkt på, at vi skulle have et nyt TV, så må jeg indrømme, at jeg er på grænsen til at blive overtalt, når både ekspedienten i nede i Hi-Fi Klubben, hvor vi har været nede og kigge på det, samt Mark meget begejstret og nærmest nyforelsket fortæller om dets specifikationer, nye design og mange elementer.. Ja, så lyder det altså ret godt.

Det:

… har f.eks. Smart TV, som Mark og jeg længe har misundt både mine forældre samt flere af vores vennepar for at have. Det er virkelig smart. Og praktisk. Vi streamer i forvejen det meste af vores tv herhjemme, så det ville spare os for ret mange apps på telefonen, at vi bare kan logge på direkte på TV’et #win

… har (med undtagelse af få millimeter) ingen kant rundt om selve skærmen, og så er det sølv, og de to ting gør det altså enormt eksklusivt og elegant at se på. Og det må det jo gerne være, når man, som os, har det hængende MIDT i stuen. Hjemme hos os TV’et totalt uundgåeligt at kigge på, og så må det altså godt være lækkert af udseende. Det synes selv jeg.

… har QLED TV, hvilket, ifølge Marks og ekspedientens meget nøje og detaljerede fortælling, betyder, at farveperspektivet i TV’et er meeeeget større, skarpere og mere kontrastfyldt end almindelig LED/LCD TV, og det betyder, at selve oplevelsen med at se TV er meget bedre. Åbenbart. Men vigtig detalje.

… har, til kæææææmpe stor glæde og fornøjelse for Mark, ‘Picture in Picture’ funktion, som betyder at man kan se TO (!!) programmer på samme tid (så er skærmen bare delt op i to). Det er nok en af de ting, som Mark slår allerhårdest på, så han kan se to fodboldkampe SAMTIDIG, uden at skulle følge med i den ene fra en app. Hahaha. Det må I med sportglade kærester da også kende til?

… har også to tunere, der gør det muligt at optage ét program og samtidig se et andet. Så hvis vi tøser nu vildt gerne vil se Rita, men der altså samtidig er Landmand Søger Kærlighed, så kan vi se det ene program, optage det andet og sætte det optagede på bagefter. Det er sgu da smart! Altså hvis vi får lov til overhovedet at vælge program. Det er jo kærestens TV… (Men så kan vi få lov til at optage vores program i baggrunden, mens herren ser sine fodboldkampe på skærmen…) #smileymedhimmelvendteøjne

… har en ret smart feature, der gør, at alle ledninger og stik, skal tilkobles en boks, der kan stå op til 5 meter væk fra selve TV’et. Boksen tilknyttes altså TV’et med bare én (mega tynd) ledning, der sørger for, at alt fungerer lige så optimalt, som hvis ledningerne sad direkte i TV’et. Det behøver de bare ikke længere. Og boksen behøver ikke stå lige ved siden af TV’et. Det er faktisk ret genialt. Så undgår man det grimme ledningsræs under TV’et og bagved, som vi f.eks. har (se billede nedenfor).

… er ultra tyndt og kan næsten ikke ses fra siden (se billedet i forhold til vores nuværende TV nedenfor), hvilket gør, at det kan hænge helt tæt op ad væggen – det er selvfølgelig også takket være ovenstående feature, så Playstation og alle mulige andre ting og ledninger kan være tilkoblet et andet sted end lige omkring TV’et. Det er altså smart!

… har bluetooth fjernbetjening, så du nærmeste kan pege alle andre steder hen end på TV’et, og så registrerer den stadig din handling #smart

… kan faktisk ret mange ting, som jeg må indrømme, at jeg godt kan se det smarte og flotte i. Hvis man altså ser lidt materialistisk på tingene.

TV’et er stort set lige udkommet og forhandles bl.a. i Hi-Fi Klubben, hvor ekspedienterne glædeligt (!!) giver dig en gennemgang af alle TV’et egenskaber, hvis I er interesseret i at høre mere. Eller har jeg gennemgået de vigtigste punkter for jer nu, så I faktisk selv overvejer TV’et? 😉 #sorrynotsorry. I kan også læse mere om tv’et lige her.

Nu vil jeg slappe af og prøve at nyde et afsnit af min serie på vores nuværende TV, selvom det slet ikke står lige så skarpt som det andet.. Men det siger jeg ikke til Mark. Endnu.

You may also like

4 kommentarer

katrine 16. oktober 2017 - 6:43

Hahahah kender det alt for godt!!
Synes især den med at skærmen kan deles op er smart, og du burde meget hurtigt stille dig tilfreds med det! Herhjemme har vi nu TO fjernsyn i stuen, så vi kan se de to fodboldkampe på samme tid… Dette resultere i at min stue for det meste er oplyst af grønt lys fra græsset -.- Kan man andet end at else det – mit svar er J A, så skynd du dig hellere at sige ja til ET nyt fjernsyn, inden han bare vil have endnu et.. 😉

Svar
Frederikke Egel 17. oktober 2017 - 8:03

HAHAHA hvor er det klasse. 😀 Du finder dig i meget. Hahaha

Svar
Ems 16. oktober 2017 - 22:37

Haha, herhjemme er det endnu værre :p

Svar
Frederikke Egel 17. oktober 2017 - 8:02

Haha åh nej dog 😛

Svar

Skriv en kommentar