Hjem RANDOM NÅR MAN … #5 | BÆKKENLØSNING, BIKINI BILLEDER OG Q&A

NÅR MAN … #5 | BÆKKENLØSNING, BIKINI BILLEDER OG Q&A

af Frederikke Egel

Det er nu et par uger siden, at jeg var til Aqua Fitness for sidste gang, da smerterne i min lænd er taget til, og det eneste ‘motion’/træning jeg har kunnet lave, er bækkenøvelser herhjemme. Omend de også er smertefulde. Men nu hvor jeg har fået konstateret, at det er bækkenløsning, jeg desværre lider af, så har jeg også fået at vide, at det er vigtigt at holde kroppen i gang og holde musklerne ved lige i det omfang, jeg nu kan, så kroppen stadig er stærk og frisk til fødslen og den efterfølgende tid. Så det prøver jeg for alt i verden at gøre. Små gåture, hjemmeøvelser og let yoga blandet med afslapning er nu mine rutiner.

Jeg nåede dog at få taget ovenstående flotte billeder inde ved svømmehallen i Fitness, og det er jeg virkelig glad for. Jeg synes, de er så fine, og jeg elsker at have en masse billeder af maven, som jeg kan kigge tilbage på. Den vokser og vokser for hver dag, og det er virkelig sjovt at tænke på, at jeg her bildte mig selv ind, at man kunne se en lille smule babymave. Det kan man jo slet ikke. Haha. Det er efterhånden noget tid siden.

Nå, men mere om min vægt og min krops udvikling en anden gang. Nu vil jeg opsummere den seneste tid lidt i velkendte ‘Når man …’-stil:

Læs også: Når man … #4 | Scanning, forbud og tøjsalg

Når man …

… stadig eeeeelsker at være gravid og se sin lille, store badebold, man render rundt med hver dag, vokse sig stor og stærk, selvom man har smerter og er noget begrænset. <3 Er det ikke nogle fine billeder?

… desværre har fundet ud af, at den lille badeboldt har alligevel har en bækkenløsning, selvom lægen i første omgang ikke mente det… Æv! Hvis I har nogle gode råd, anbefalinger eller erfaringer, må I meget gerne dele dem i kommentarfeltet på det her indlæg. Så kan jeg og andre måske bruge dem?

… måske godt kan forstå, hvorfor man så har svært ved at sove..

… derfor er tvunget til at tilbringe hele dagen på sofaen med serier, afslapning og en pude mellem benene, prøver man at se positivt på tingene – det er da ikke helt dårligt. 😉 Meeen det bliver nok lidt kedeligt i to måneder, så jeg krydser fingre for, at smerterne i lænden aftager lidt, så jeg trods alt kan holde mig lidt i gang.

… har fået anbefalet yoga til udstræk og styrke af lænd og bækken og nu vil til at prøve det af. Jeg savner dog min aqua fitness og drømmer om, at jeg kan komme til det en gang imellem.

… har sat gang i en spørgsmålsrunde her på bloggen, hvor I har mulighed for at stille Mark og jeg alle de spørgsmål, I måtte ligge inde med. Både hvad angår forhold, graviditet, lejlighed osv., men også spørgsmål til enten bare ham eller jeg. Så skal jeg se, om jeg ikke kan få lokket ham til at besvare nogle af dem på enten bloggen eller video. 😉 Fyr løs her.

… ikke ved, hvad man skal synes om reportagen: “En sugardaters fortælling“. Jeg håber inderligt, at GJ finder sig en sød, kærlig og trofast kæreste, der kan vise hende, at hun er god nok, som hun er. #avmithjerte

… skal ud og kigge på ny seng i morgen. Jubiii!! Læs hvorfor her.

… finder det liiiidt for let at ligge på sofaen og shoppe en masse pæne ting… Der er bl.a. en masse jakker her, som jeg godt kunne tænke mig. Selvom jeg stadig er enormt glad for denne* smukke jakke (*reklamelink).

… har set videoen fra 3D scanningen igennem 1000 gange og endnu ikke er træt af at se på den. Min smukke lille fis. Jeg glæder mig til at møde dig. <3

… har fået en sød mail fra Ultralydklinikken om, at de gerne vil tilbyde en en ekstra scanning som tak for den flotte omtale. #win

… godt er klar over, at der er problemer med ens blog, og at den virkelig tit crasher i øjeblikket… Jeg har min teknikker på sagen, og han er meget uforstående overfor det, men knokler for at finde en løsning. Jeg beklager besværet for de af jer, der har problemer med at komme herind engang imellem, eller hvis bloggen ikke loader ordenligt. Det skulle meget gerne snart virke!!

You may also like

Skriv en kommentar