Hjem SAMARBEJDER NÅR TRÆNINGEN BLIVER LIDT SJOVERE SAMMEN MED ANDRE

NÅR TRÆNINGEN BLIVER LIDT SJOVERE SAMMEN MED ANDRE

af Frederikke Egel

Som de af jer der efterhånden kender mig ret godt ved, så har jeg altid været glad for at træne, motionere, bevæge mig og holde mig i form, hvadenten det har været med hold- eller selvtræning. Jeg har altid været allermest fan af at træne med andre, fordi jeg synes, at det er mere motiverende og gør træningen sjovere (det er også derfor, jeg har gået til sportsgrene som håndbold og fodbold i mine unge dage. Og Aqua Fitness her på mine gamle dage 😉 ).

Indtil jeg fik bækkenløsning, var jeg rigtig glad for at bruge holdtræning i fitness, så jeg altid havde nogle at træne med, men nu hvor jeg er lidt mere begrænset i forhold til træningsmuligheder, qua bækkenløsning og lændesmerter, har jeg fundet en ny ‘træningsmakker’, som jeg faktisk er blevet ret glad for; det er den ny app Toodl, som I måske har set på min Instagram et par gange. Det er en social sports app, der forbinder folk der elsker sport og træning med hinanden, og jeg synes, at det er mega smart – især nu når jeg mest træner hjemme på stuegulvet eller med små gåture. Her gør Toodl det lidt nemmere og hyggeligere at få trænet, når jeg har et lille ‘samfund’ af andre træningsglade mennesker, man kan blive inspireret og motiveret af. Man kan nemlig både se træningsvideoer, følge hinanden og se andres ‘moments’ (stories) fra deres træninger!

Jeg har allerede opdateret mine moments fra tidligere træninger og kommer i fremtiden til at lave moments, når jeg træner herhjemme, så hop ind og find mig under ‘frederikkeegel‘, så vi kan ‘træne sammen’ og motivere hinanden. Og evt. udfordre hinanden i små træningsdueller. Man kan nemlig udfordre hinanden derinde ved at swipe (som I måske kender det fra en vis anden app 😉 ).

En udfordring kan både være af større og mindre opsætning. Det kunne f.eks. være noget så simpelt som at sende din veninde en challenge på 50 mavebøjninger på stuegulvet NU! Eller at mødes til en lille løbetur. Eller det kan være et større set-up, hvor I f.eks. udfordrer én, I ikke kender, men som har samme træningsinteresser som jer, så I kan mødes og prøve hinandens træningsprogram af og sparre med en ligesindet sportsfreak. Måske det giver ny inspiration og motivation? Og måske endda en ny ven(inde)? Det kan gøres på rigtig mange måder, og jeg er faktisk ret vild med konceptet.

Toodl er gratis og kan hentes i App Store, og så opretter man bare en profil og indtaster sine træningspræferencer. Jeg håber at se nogle af jer derinde?! Det kunne være mega hyggeligt!

You may also like

2 kommentarer

Emma Lindved 19. oktober 2017 - 11:53

Sikke en fin mave du har fået!

Svar
Frederikke Egel 20. oktober 2017 - 9:01

Tak <3

Svar

Skriv en kommentar