Hjem BOLIG DEN SMUKKESTE LEJLIGHED SAT TIL SALG

DEN SMUKKESTE LEJLIGHED SAT TIL SALG

af Frederikke Egel

Jeg har længe gået og nusset med idéen om at få indført lidt mere boliginspiration her på bloggen i form af en ny føljeton, jeg ville kalde noget ala “Hjemme hos …”. Her vil jeg vise mine søskendes, venner og veninders smukke lejligheder/boliger frem, så man kan lade sig inspirere af, hvordan andre bor og indretter sig i sine hjem. Jeg elsker selv at læse/se sådanne indlæg på andres blogs og hjemmesider, så hvorfor ikke hive fat i mit eget netværk og gøre kunsten efter?

Den ene af dem, der selvfølgelig skulle indgå i den føljeton, var min storesøster, Cecilie, der har mega god og stilsikker smag, når det kommer til indretning. Men nu er spørgsmålet, om jeg kan nå det (?!), for hende og min svoger, Mikael, har nu sat deres smukke, smukke lejlighed til salg. #damn Haha ej.

Lejligheden ligger i stueetagen på Worsaaesvej på Frederiksberg (lige ved Forum station), er 84kvm stor og er totalt gennemrenoveret og indflytningsklar. Og så har den jordens lækreste terrasse med egen nedgang til gården med græs, så man virkelig føler, at man har have. Det er simpelthent så lækkert og hyggeligt! Den har både for- og baghave, så der er rig mulighed for at holde arrangementer og have gæster i ‘haven’, og på måde går folk heller ikke direkte forbi ens ruder, men der er tvært imod ca. 3 meter ud til fortorvet. Virkelig rart!

I kan læse meget mere om lejligheden og se flere billeder her. Selvom jeg vil savne at besøge det smukke hjem, og desværre så ikke kommer til at lave min egen housetour der, så tror jeg virkelig, at de kommende ejere bliver glade for deres nye hjem. Se bare de her billeder!

Læs meget mere om lejligheden her.

You may also like

Skriv en kommentar