Hjem PERSONLIGT … OOOOG VORES BABYS NAVN STARTER MED …

… OOOOG VORES BABYS NAVN STARTER MED …

af Frederikke Egel

DAY BIRGER ET MIKKELSEN JAKKE (similar*) | TIGER OF SWEDEN SKJORTE (similar*) | CHANEL TASKE (similar*)

Nøjj, hvor er folk nysgerrige, når man sådan står og strutter med sin mave (og navle) og efterhånden ikke kan skjule sin gravide tilstand længere. Altså, jeg er kæmpe fan, og jeg elsker at besvare alle baby-relaterede spørgsmål og indgå dialog omkring graviditet, fødsel og baby. Dog har vi besluttet, at vi ikke endeligt vil offentliggøre hendes navn, før hun er her, fordi hun stadigvæk bare er vores lille baby inde i maven. Vi er helt sikre på, at hun ikke skal hedde noget andet, selvom mange påstår at babyerne ikke altid ‘ligner’ det navn, man nu har fundet på, når de kommer ud. Det må vi dog se an, men det kunne jeg ikke forestille mig. Vi kalder hende allerede ved hendes navn, og hun har allerede fået adskillelige kælenavne – både relateret til hendes navn og helt udenfor sammenhæng. Det er så hyggeligt og giver hende meget mere identitet, synes jeg. Sådan at kalde hende hendes navn. Som jeg i øvrigt elsker overalt på jorden!

Læs også: Var graviditeten planlagt? 

Da vi skulle til kønsscanning gik det amok i kommentarfeltet med fine navne og navne, som vi selv overvejede i dette indlæg, og det samlede jeg op på i et andet indlæg (dette), da vi fandt ud af, at det skulle være en pige. Måske I kan blive inspireret til navne i et af de to indlæg, hvis I selv er gravide, eller overvejer at blive det?

Vi har dog længe vidst, hvad hun skulle hedde, fordi der er en historie bag hendes navn, som jeg gerne vil fortælle en dag. Uden at afsløre for meget, selvom mange af jer måske er skarpe og gætter det alligevel, så kan jeg fortælle, at:

Læs også: 10 ting jeg ikke vidste om graviditet

ALICE & FOX LAMPE (her)

… hendes navn starter med ‘E’. Så nu har hun fået endnu et nyt kælenavn; Baby E. Og jeg elsker det! Elsker, elsker, elsker! <3

Jeg glæder mig til at fortælle jer mere om hendes navn og historien bag, når hun har meldt sin ankomst. Har I mon nogle favoritnavne, I selv overvejer?

You may also like

10 kommentarer

Siw 29. oktober 2017 - 19:55

Elsker at I holder det privat, og først afslører det når hun er her. Gætter selv på at I får en lille Ellie Vi får se! ☺️

Svar
Frederikke Egel 29. oktober 2017 - 22:00

Tak <3 Glæder mig til at dele det med jer

Svar
Sara 29. oktober 2017 - 19:58

Jeg gætter på Elvira!

Svar
Frederikke Egel 29. oktober 2017 - 22:00

Kvalificeret bud. Så fint navn <3

Svar
Trine 29. oktober 2017 - 20:09

Jeg tror i får den fineste lille Elvira! <3

Svar
Frederikke Egel 29. oktober 2017 - 22:00

Hihi <3

Svar
Ninna Pedersen 29. oktober 2017 - 21:01

Jeg gætter på Ella ☺
Og hvor jeg elsker at følge med i jeres gradviditet! Det er så spændende!
Glæder mig sådan på jeres vegne.❤

Svar
Frederikke Egel 29. oktober 2017 - 22:00

Elsker det navn <3 Tak for din søde kommentar!

Svar
Thea 30. oktober 2017 - 16:19

Min kæreste og jeg ønsker os en Ella og selvom jeg ikke er gravid, eller skal være det i nærmeste fremtid, så snakker vi om, hvordan det en dag bliver, når skønne lille Ella kommer til at berige vores liv ❤️ Det er efter min mormor. Jeg gætter dog på, at i skal have en Ea? Måske det er efter “sådan en” i allerede har i familien?

Svar
Emilie 11. november 2017 - 20:08

Jeg gætter på at hun skal hedde Emilie ( kun måske fordi jeg selv hedder det )

Svar

Skriv en kommentar