VIDEO: MINE MEST BRUGTE ITEMS I SEPTEMBER - Frederikke Egel
MODE

VIDEO: MINE MEST BRUGTE ITEMS I SEPTEMBER

FØLG MIN YOUTUBE KANAL HER

Hej damer. Byd velkommen til min første video i en ny føljeton på Youtube. Hver måned vil jeg lave en ‘My Most Worn Items’ video over de items, jeg har brugt allermest i den forgangne måned. Så i denne måned fremhæver jeg de ting, jeg har været allermest glade for i september. De fleste af tingene har I set på min Instagram et par gange, så de skulle selvfølgelig nævnes. 😉 Nedenfor finder I links til alle tingene eller lignende. Husk at følg med på Youtube HER, så I bliver opdateret, når der kommer nye videoer. Jeg håber, at I kan lide den 🙂

PRODUKTER FRA VIDEOEN:
Nelly trenchcoat HER*.
Minimum jakke HER*.
Nelly choker bluse hvid SIMILAR*, blå HER*, sort HER*.
Nelly strikkjole SIMILAR*.
ASOS strikkjole SIMILAR*.
H&M graviditetsbukser SIMILAR*.
Missoni sæt SIMILAR*.
Skechers sneakers hvide HER*, sort HER*.
Nelly Chelsea boots HER*.
Chanel taske SIMILAR*.
Dolce & Gabbana clutch HER*.
Prada solbriller HER*.
Alexander McQueen solbriller HER*.
Hvisk x Maria Kragmann smykker HER.
Daniel Wellington ur HER.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.