Hjem PERSONLIGT 5 STORE TING DER ER SKET/SKER I MIT LIV

5 STORE TING DER ER SKET/SKER I MIT LIV

af Frederikke Egel

UGE 33 – HOS ARNDAL WELLNESS OG SPA (se video her)

… Og så var bloggen stille i 3 dage, hvilket jeg ikke kan huske, hvornår den sidst har været. Jeg har slet ikke bemærket, at jeg ikke har blogget ret meget i løbet af ugen, fordi jeg har opdateret så meget på Instagram og Youtube de sidste par dage, så helt offline har jeg nu ikke engang været. Men jeg har til gengæld været sådan rigtig til stede i den virkelige verden, hvor Mark og jeg for alvor har fået sat nogle krydser på vores laaaange to-do liste, der jævnligt får nye gøremål i takt med, at vi bliver klogere på vores kommende liv som forældre, og hvordan vi bedst muligt får taget højde for det lille, nye menneskes behov i stedet for kun vores egne. Det er super fedt at føle, at man får nået nogle vigtige ting og gøremål, inden baby melder sin ankomst, og nu når overskuddet er der i øjeblikket, så er det bare med at få indhentet en masse.

Læs også: 10 ting jeg ikke vidste om graviditet

Vi har virkelig fået ryddet op og ud i lejligheden, så der nu er plads til vores lille prinsesse de forskellige steder. Hun har fået en skuffe ude på badeværelset til alle hendes pusleting, og vi har fået målt op og skrevet indkøbsliste til den pusleplads, vi skal lave til hende derude, hun har fået en stor hylde i skabet i køkkenet samt en hel skuffe til hvad end vi nu måtte bruge den til, og så har hun fået (næsten) en hel kommode inde på sit værelse (der dog stadig er gæsteværelse, indtil et rigtig børneværelse bliver lidt mere aktuelt) til alt hendes tøj og ting, vi indtil videre har købt. Det er så hyggeligt at gå og lave plads til hende, og det føles mere og mere virkeligt, at hun snart er her. Jeg glæder mig så meget, men jeg nyder altså stadig graviditeten i stor stil!

Nå, men udover at vi snart bliver forældre, og det selvfølgelig er 1 af de 5 store ting, der sker i mit liv lige nu, så sker der også en masse andet. Bl.a. bag kulissen. Det er ikke noget, jeg har holdt hemmeligt, men jeg har vidst heller ikke fået italesat eller uddybet det her på bloggen, så det tænkte jeg var på tide. Måske det ikke er så relevant for jer, men om ikke andet så ved I, hvad der foregår i mit liv, udover at jeg bliver tykkere. 😉

BARSEL FRA ANDEDAMMEN
Først og fremmest så er jeg gået på barsel fra Andedammen, og hvis I ikke ved, hvad Andedammen er, så er det det kontorfællesskab, som jeg det sidste år har været en del af sammen med Sneglcille, Cana Buttenschøn, Sandra Willer og Danica Chloe. Jeg har været så glad for min plads derinde, og jeg regner stærkt med, at jeg skal tilbage, når jeg er færdig med at være på barsel og lære min nye tilværelse om mor at kende. Jeg savner rigtig meget damerne og kontorlivet i min hverdag, men det gav bare ikke mening for mig at have en kontorplads, når jeg dels har bækkenløsning nu og helst skal slappe så meget af som muligt herhjemme, men også når jeg får en lille baby, som jeg skal ligge og putte med og lære at kende de første par måneder. Så er det altså lidt nemmere bare at tage turen ind til byen, når der engang imellem er møder, events og kaffeaftaler. Når altså jeg lige har styr på livet som mor. Haha

NY BLOG
Derudover har jeg også taget den beslutning at lave min helt egen blog, så jeg ikke længere er en del af et blognetværk (det er derfor, at I måske har oplevet problemer med bloggen her på det sidste, men det skulle gerne være fikset nu). Jeg har hele tiden haft og ejet mit eget domæne, men i gamle dage lå jeg hos Bloggers Delight, som stod for alt det tekniske, banner og kampagner, og så rykkede jeg sidste år over til Nouw. Men da vi ikke kunne blive helt enige om udgangspunktet for bloggen, valgte jeg at rykke for mig selv her i august, hvilket er den bedste beslutning nogensinde! Jeg er så glad for, at det er mig selv, der bestemmer alt nu, og at jeg selv er herre over bloggen, bannerne, design, opstilling osv., selvom det gør arbejdet med den lidt mere krævende. Der har været SÅ meget bøvl med at rykke bloggen frem og tilbage, så jeg er virkelig glad for, at jeg har haft min teknikker Tais til at hjælpe mig med det. Det er altså ikke nemt, når man først har ligget i andre netværks, så overvej lige om I selv skal starte selvstændigt med det samme, hvis I overvejer at starte en blog eller hjemmeside. Det er dyrt, men det er det værd. Synes jeg. Men fordi jeg også selv står for alt nu, tager jeg gerne imod feedback, hvis I har nogle tanker i forhold til bloggen, eller hvis der er noget, der mangler eller ikke fungerer. Så sætter jeg Tais på sagen. 😉

Læs også: … Ooooog vores babys navn starter med: 

NYT BUREAU I RYGGEN
Udover at jeg har rykket bloggen selvstændigt, så har jeg også skiftet bureau/agency, som skal hjælpe mig med kampagner og samarbejder. For lidt over et år siden stoppede jeg hos Bloggers Delight for at gå over til SMAC sammen med en masse af mine andre piger, men jeg har kunne mærke på mig selv, at det ikke var den rigtige beslutning for mig og mit univers, selvom jeg var glad for SMAC og for at ligge sammen med de andre piger. Så efter mange møder, snakke med Mark, overvejelser, vågne nætter, plus og minus lister osv., besluttede jeg, at jeg ville følge min mavefornemmelse, og så skiftede jeg til netværket Buzzanova, som jeg også var i dialog med sidste år. Der har jeg været den seneste måned, og indtil videre tegner det så godt! Jeg har en virkelig god mavefornemmelse, og de har indtil videre været med til at stable nogle rigtig gode samarbejder på benene for mig. Bl.a. denne kampagne med Samsung og så min nuværende kampagne med Sengespecialisten, som simpelthen er et perfekt match, nu når jeg sover så dårligt, har bækkenløsning og åbenbart ejer en alt, alt for hård seng til min krop (den er heldigvis skiftet ud nu, og jeg kan allerede mærke betydelig forskel. Hold nu op mand!). Mere om det snart. Derudover kommer der også et par andre kampagner her op til jul, som jeg glæder mig til at fortælle jer om, for de er altså ret fede for jer. Og mig. Det er så fedt med et dedikeret bureau, der hjælper en med at finde de rigtige samarbejder, så det hele går op i en højere enhed. Selvom jeg også selv står for rigtig meget af min indtægt og mange af de samarbejder jeg laver, så er det rigtig fedt at have et hold i ryggen, der hjælper en, guider og kommer med gode råd. Buzzanova har også hjulpet mig rigtig meget med optimering af min Youtubekanal, som jo for alvor har rykket sig i år, hvilket er så fedt! Så alt i alt er jeg sikker på, at det er den rigtig beslutning, og at jeg er havnet på den rigtige hylde.

GLAD, GLAD, GLAD
Udover at jeg sover lidt dårligt og desværre er ret plaget af lændesmerter (som faktisk virker til at være aftaget en smule de sidste par dage. Kan det virkelig passe?), så er jeg oprigtigt, sådan helt ned i maven, virkelig glad. Lykkelig. Stolt. Forelsket. I to personer. Taknemmelig. Og alle andre synonymer til de ting. Uden at det skal lyde som pral, blær eller noget som helst andet, så spiller tingene virkelig; jeg har det så godt i min graviditet, jeg har en skøn, skøn mand, der hjælper mig og er den mest perfekte partner i livet, det går (pisse) godt som selvstændig, bloggen, Youtube og Instagram boomer som aldrig før, jeg har verdens, fucking sejeste og sødeste læsere, jeg har ramt plet med min mavefornemmelse af flere omgange nu, jeg har en fantastisk familie (og svigerfamilie), som gør min graviditet og mit liv sjovere og bedre, jeg elsker vores hjem, der bliver mere og mere familie-agtigt, og jeg er generelt bare pisse heldig. Virkelig. Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort for at fortjene alle de ting, og jeg må nogen gange nive mig selv i armen, men jeg lever højt på den rus og nyder det så længe det varer. Det er det bedste, man kan gøre, når livet tilsmiler en.

Læs også: I dag har jeg to måneder til termin, og …

Og så vil jeg også bare gerne sige tak til jer. Fordi I virkelig gør min hverdag federe og sjovere. I er så mega cool allesammen, og jeg er sikker på, at hvis vi mødtes i virkeligheden, så ville vi klikke skide godt, for I er simpelthen så søde, hjælpsomme, ærlige, konstruktive og har sygt god humor! Noget jeg værdsætter meget højt. 😉 Så tak fordi I gider læse med. Og tak, hvis I er nået helt herned til. I er for seje!

You may also like

6 kommentarer

Laura 5. november 2017 - 20:56

Din lykke er så meget fortjent <3 NYDER at følge med!

Svar
Frederikke Egel 6. november 2017 - 9:14

Tusind tusind tak <3

Svar
Line 5. november 2017 - 22:55

ELSKER at følge dig <3

Svar
Frederikke Egel 6. november 2017 - 9:13

ELSKER, at du gider <3

Svar
Julie 6. november 2017 - 16:18

Elsker din blog! Elsker din positivitet og din skrivestil. Din personlighed minder om min, tror vi ville have det sjovt sammen. Jeg er først begyndt at følge din blog fast for et par måneder siden, og du er blevet en af min yndlings, især efter du har annonceret din graviditet. Jeg har ikke planer om børn de nærmeste år, men min største drøm i livet har altid været at blive mor, så det er dejligt at følge med i din graviditet og læse dine tanker angående baby og dit kommende liv som mor, især når du kun er et par år ældre end mig, så jeg føler jeg kan relaterer til dig og dine tanker. Held og lykke med bloggen og med baby! Elsker at følge med, især indlæg hvor det går godt elsker jeg at læse, derfor er din blog en af mine yndlings, da du virker meget positiv og glad for livet <3

Svar
Frederikke Egel 15. november 2017 - 8:51

Hej Julie. Tusind tusind tak for din kommentar!!! <3 Det varmer mere, end du aner! Du skal glæde dig sådan til, at det bliver din tur, men det skal komme på det helt rigtige tidspunkt, så du kan NYDE hvert sekund. Det er så fantastisk!

Svar

Skriv en kommentar